söndag 2 februari 2014

THIS WEEKS NEWS WHERE DID THAT PUNK GO? WWE FEB 2014

Det händer ganska mycket i wrestlingvärlden, stora saker till och med och då är det inte bara för att det är Wrestlemaniatider! Den bästa i världen, CM Punk, har han packat sina saker och lämnat WWE? Ultimate Warrior och Hulk Hogan på Wrestlemania igen? Är Matt Hardy en kvinnomisshandlare? Kan MVP rädda TNA? Ja, och det är inte ens hälften av vad Trent och Bruno tar upp i denna veckas nyheter. Ni vet vad ni ska göra, klicka er in för det allra senaste och glöm inte att lämna ert bomärke med en liten kommentar eller två!



18 kommentarer:

  1. Tack för nyheterna! Hoppas att Cm Punk blir kvar i WWE han är ju den som är bäst på micken

    SvaraRadera
  2. Inte skall CMPunk skall sluta då tappar WWE mycket kraft..........Grrr...Men om U-Warrior skulle vara kul att se han igen om han nu klarar en match. Hogan nej tack inge match för han....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vart visst en skall för mycket :(

      Radera
  3. Tack för nyheterna! alltid bra, tror dessvärre att detta va de sista vi fick se av Punk på ett tag iaf, och ja håller med han. Brottare som Lesnar, The Rock och nu Batista kommer in och får pengar o stora fördelar, medans andra som sliter arslet av sig varje kväll får kämpa för de. De va ju detta Chris Jericho tog upp också när han syftade på The Rock för ett tag sen. Mkt synd då Punk är bra på micken, en bra brottare och har en härlig glimt. även fast han ska vara en heel så klart! Vill gärna se Hogan som en sorts Host på WM de förtjänar han trots allt, sen kanske dom kan spela vidare på de efter WM och ta med han i nån storyline, men han ska ju absolut inte brottas. Kanske han och Flair kan bilda varsitt team av nåt slag. Sen hoppas jag att dom har nån form av Money in the bank match på WM för dom som inte hamnar på ett Main event, syftar på brottare som Dolphan, Sin cara, Rey Mysterio, Kofi Kingston, Två av dom i The Shield som ja inte kan namnet på men inte Roman, och kanske nån mer hade blivit en bra Money in the bank match. Men för att så många som möjligt får synas på WM eftersom de e stort de e 30, då vill man ju se dom vanliga brottarna, legender och även dom som inte får chansen så ofta. Visst var detta en bra idé? : ) men tror de kommer bli svårt att slå förra årets WM då de kunde lika gärna vart detta årets, va ju bara topp matcher. Och till sist, detta med Matt Hardy tror dom klappa på varann ganska bra, men ja har aldrig gillat Matt o kommer aldrig gilla Matt och hoppas han aldrig kommer till WWE, tack för mig o förlåt om jag fattade mig kort.

    SvaraRadera
  4. Tycker Ryback blivit underhållande i och med tweetsen och videoklippen han lägger ut. När han kör till en drive-in, spelar sin entrance theme på hög volym och sedan säger "FEED ME MORE" i mikrofonen ... det är skitroligt!
    http://www.youtube.com/watch?v=nOSitBxpTWg

    SvaraRadera
  5. Tack för nyheterna :) riktigt surt om Punk försvinner har alltid varit en av mina favorit.

    SvaraRadera
  6. Tack för klippet

    SvaraRadera
  7. Tack för ett strålande klipp :) Punk kan gärna försvinna, tål inte honom.

    SvaraRadera
  8. sjysst klipp :)

    SvaraRadera
  9. Vore riktigt tråkigt om inte punk kommer tillbaka! Hogan mot warrior vore positiv nostalgi! Med vänlig hälsning, Jerry the king!

    SvaraRadera
  10. Tack för nyheterna Bruno & Trent. :)

    SvaraRadera
  11. Tack för nyheterna. Härligt att får det på måndagarna, bra start på veckorna:)

    // Kane81

    SvaraRadera
  12. Tack! Alltid kul med nyheter.

    SvaraRadera
  13. Johan12321adhd tackar för nyheterna. Om vore så väl att hade mkt energi, har en långt gången Bruno-boll i magen :) Varken PG eller PK på bloggen, me like :)

    SvaraRadera
  14. Håller med om att Bad News Barrett borde tas bort. Jag vill ha tillbaka honom som brottare istället.

    Trist om Punk skulle försvinna, jag gillar hans attityd, och dessutom tycker jag att han är en bra brottare. Inte så många som har den kombinationen (tyvärr)...

    SvaraRadera
  15. Bad News Barrett är ju as grym! Mera av han!! Dock kan han ju brottas med

    Blir tufft med WWE utan CM Punk... Men va tusan han kommer tillbaka!

    Tack för nyheterna grabbar!

    SvaraRadera
  16. Ska WWE bara ta in part timers som sedan får gå de stora matcherna? Inte konstigt att de andra tröttnar. Tycker nog att Punk ändå gjorde rätt, även om jag tycker att han verkar något grinig.
    Han kanske vet något mer om framtidsplanerna för Punk? Inga stora matcher förrän tidigast 2015...?
    Nä, Batista är en misslyckad värvning, och så ska han main eventa WMXXX. Det blir bäst att han möter någon vettig. Blir det Orton-Batista, då kommer publiken i New Orleans garanterat visa sitt missnöje!

    SvaraRadera