onsdag 12 februari 2014

CHAMPIONS DEL 2 AV 3

Bruno och Trent dissekerar alla Champions i WWE under 2013, det är bara att hänga med nu under ett par dagar så varsågoda, del 2!


KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DEL 2 AV CHAMPIONS 2013



8 kommentarer:

  1. Tack för klippet

    SvaraRadera
  2. Att Eve Torres, TeamHell No och Wade Barrett höll titlar i börja utav 2013 visar bara hur långt ett år faktiskt är. Hade gissat på att allt det där hände 2012.

    SvaraRadera
  3. Hunter_Hearst_Helmsley13 februari 2014 kl. 16:46

    Jag tycker inte Kaitlyn var tråkig som mästare, däremot bokades hon tråkigt

    SvaraRadera
  4. Tack för klippet :)

    SvaraRadera
  5. Jag tycker det har varit bra tag team mästare, höjde verkligen nivån ett snäpp. //Kane81

    SvaraRadera
  6. Det känns som att WWE glömt bort IC- och USA-titlarna under 2013, det var bara huvudtitlarna som var viktiga). Vi får hoppas på att uppvaknande under 2014.

    SvaraRadera
  7. Ja titlarna har känts väldigt anonyma 2013. IC-titeln har använts för att promota "nya" brottare som Curtis Axel och Langston med varierande resultat. Jag hoppas att IC titeln lyfts fram mer nu när det bara finns en huvudtiteln och att den får egna stories med lite tyngre brottare som kämpar om den som Langston Swagger Henry det lägre ME segmentet. US titeln kan bli mer ett renodlat midcard bälte och inte ett lowlife bälte som det är nu.

    SvaraRadera
  8. Tagteam titlarna har varit riktigt intressanta under året med Hell No Shield och Rhoades brothers hoppas det håller i sig men 2014 började inte bra på den fronten.

    SvaraRadera