torsdag 13 februari 2014

CHAMPIONS DEL 3 AV 3 THE MAJOR TITLES!

Bruno och Trent dissekerar alla Champions i WWE under 2013, det är bara att hänga med nu under ett par dagar så varsågoda, del 3, THE MAJOR TITLES!

 

KLICKA HÄR FÖR ATT SE DEL TRE, THE MAJOR TITLES 

 

 

10 kommentarer:

  1. Tack för klippet.

    SvaraRadera
  2. intressant genomgång av alla champs under förra året :)

    SvaraRadera
  3. Mycket underhållande överblick kring alla mästare under 2013!

    SvaraRadera
  4. Hoppas verkligen att dom gör ett bälte av denna titel. Hoppas även att dom slår ihop US och IC titeln och låter det bli mer rivalitet om titlarna om det är färre.

    SvaraRadera
  5. Tack för klippet :) Tycker de kan ta bort US titeln och inför någon lättviktare titel i stället. Sen tycker jag personligen att de två tyngsta titlarna ska vara uppdelade i två olika och inte bara ett som de är just nu.

    SvaraRadera
  6. Köp tillbaka cm punk och låt han spöa både Batista och Orton på WM30! Med vänlig hälsning, Jerry the king

    SvaraRadera
  7. Tack för tre bra klipp! kul att ni lägger upp lite statistik i textformat i klippet.
    // Kane81

    SvaraRadera
  8. Jag tror nog det blir ett bälte efter ett tag. När de slog ihop de två tagteamtitlarna för ett par år sedan så gick ju Jerishow (var det väl?) omkring med dubbla bälten en bra stund innan de gjorde om det till att bara vara ett. Det är nog lite för att markera att titeln minsann är "undisputed" så länge.

    SvaraRadera
  9. Jag tycker det var bra att de slog ihop titlarna för att få riktig tyngd på dem. Nackdelen är att det begränsar urvalet av de som kan vinna Royal Rumble Money in the bank elimination chamber osv minskar rejält men det kanske kan leda till mer intressanta fejder och överraskningar. Urvalet är trots allt inte så stort av vilka som kan vara mästare. Det gör att de lägre titlarna kan användas bättre.

    SvaraRadera
  10. Tack för de här klippen, intressant med en tillbakablick över mästarna.

    SvaraRadera