söndag 9 februari 2014

THis Weeks News Feed Me More Punk News WWE

Än en gång besannas era drömmar och nyhetsklippet, ett långt mastigt sådant, serveras er som en 5-rätters på Operakällaren. Njut i fulla drag och se efter vad som händer i wrestlingvärlden, allt det senaste om CM Punk, MVP, Ryback, Del Rio, Rob Van Dam med flera. Få reda på vad det är för kontroversiellt WWE planerar med sitt Network, se vilka som skadat sig, otroliga investeringstips och mycket mer. Just go for it!



30 kommentarer:

  1. Bra klipp som vanligt Trent. Jag tror inte Ziggler kommer bli lika begravd som Zack eftersom jag tror efter att ha sett hans promo på WWE app så var han helt jäkla bra. Tror att WWE kommer göra något med honom.

    Sen det där med Over The Edge där Owen hart dog :( så tycker jag det är bra att dom klipper bort där han dör. Men jag skulle bli glad att dom gjorde en klipp med memories of Owen Hart. Det tycker jag skulle bli bättre än att bara klippa bort den delen. Vet inte vad ni tycker men, det är min ide :)

    SvaraRadera
  2. många intressanta och roliga nyheter.
    Nja Aksana kanske inte boshade knädropet. knät träffade nog bara bättre än förväntat på ögat.
    En av dom största nyheterna i detta klippet (tycker jag) är att på höger sida ser man en figur. Om jag inte ser helt fel så står det "Trent" på boxen och bilden på den boxen ser precis ut som du trent. är det du som har fått en egen figur?
    För min del så spelar det ingen roll om wwe visar den händelsen när owen hart går igenom olyckan. jag menar det finns sådana klipp på youtube när det skedde.
    Den knäskadan från cody, det kan ha hänt när han gjorde sin moonsault från steel cage förra veckan på raw. den landningen såg inte bra ut alls.
    Dolph ziggler tror jag är betydligt populärare än zack ryder men jag förstår det du säger trent. lite så är det. det enda dolph är bra på är att överdriva.
    Hoppas på fortsatt uppdatering inom john cena träningen. att gå ner några kilo är ju bra.
    tack för härliga nyheter igen.

    SvaraRadera
  3. Tycker att punk gör helt rätt:Plocka in HHH kompisar och direkt få main event när folk som reser 300 dagar om året blir bortplockade.Och är det ett work så ska dom sparka HHH och ge punk den positionen 

    SvaraRadera
  4. Att visa galan med Owen Harts död känns osmakligt och makabert särskilt på en tv-kanal. Detsamma tycker jag om att visa Benoit-matcher som ar uppe för nått klipp sedan. Onödigt för så tragiska händelser det känns som att WWE kan tjäna tillräckligt på att visa sina galor utan att frossa i Owens död och Benoits tragedi.

    SvaraRadera
  5. Tack för nyheterna Trent!

    SvaraRadera
  6. Tråkigt att CM Punk försvinner han är ju ändå "best in the world". Om det är en skada så hoppas jag att han vilar ett bra tag och kommer tillbaka när man minst väntar det och att allt det här runt om bara är en mörkning. Annars tycker jag att han gör rätt då WWE inte kan ignorera fansen hur som helst. Skillnaden mellan Zack Ryder och Ziggler är att Ryder blev känd med sin youtube show och inte för sin brottning som han är ganska usel på. Zigglers popularitet grundar sig i själva brottningen och det är svårare att begrava. Ziggler är väl den absolut bästa av alla att sälja i WWE följd av Rollins och Slater. Tyvärr visar väl Slaters fall att det inte alltid hjälper. Att vända Ziggler heel och teama upp honom med the Miz som det ryktas om tror jag kan bli ett riktigt lyft för båda två.

    SvaraRadera
  7. Tack för klippet, det är en bra start på måndagsmorgonen, även om det går olympiska spel på teve (norrmännen är ju ganska hysteriska på sånt, med alla medaljer de tar...).

    Skulle gärna se mer av Ziggler, jag tycker det är synd att de inte visar mer av den typen brottare, det verkar som de är på väg tillbaka till att mest pusha åttiotals-"kraft"-brottare igen, och det tycker jag är trist.

    SvaraRadera
  8. Tack för dom underbara nyheterna, Jag har själv sätt galan over the edge, och jag hade inga problem med den, trots de tragiska som hände så var det bra matcher, så absolut ska dom visa den. Ziggler kan dom inte slarva bort så där, e ganska säker på att han kommer få en push innan detta året är slut. Dom e väl bara lite osäkra med tanke på alla hans hjärnskakningar. Men han e för bra för att slarvas bort, men vänd han till Heel igen!

    SvaraRadera
  9. Jag tycker nog att man kan visa galan Over the edge, om man nu klipper bort Owen Harts död, så finns det ju egentligen ingenting att erinra mot att visa den. Inte vad jag tycker i alla fall

    //Perra the madman

    SvaraRadera
  10. Tack för nyheterna :) jag ser inga problem med att de kan visa galan där Owen Hart dog.


    SvaraRadera
  11. Jag har inga problem med att WWE visar Over the edge.
    Det finns faktiskt O.T.E 99 full show på youtube. Skriv bara

    Overt the edge 1999 full show på Google

    R.I.P Owen Hart

    //ZIMON

    SvaraRadera
  12. Trisst att dom inte boostar Ziggler...Han är en grym brottare...
    Synd att CMPunk inte är med just nu men han e nog tillbaks snart! :)

    SvaraRadera
  13. Hunter_Hearst_Helmsley10 februari 2014 kl. 08:45

    Det finns inget rörligt material på Owen Harts död. Det visades inget sådant under galan och eftersom detta var 1999 så hade ingen kameramobiler. Det som finns är några foton, tagna på långt håll.

    Jag tycker inte de ska visa OTE även om allt rörande Owen Hart är bortklippt. Tror inte Taker, Stone cold osv, mådde speciellt bra när de brottas under galan. Men om WWE prompt ska göra galan tillgänglig så tycker jag att WWE också ska göra det RAW som hyllar Owen tillgängligt

    SvaraRadera
  14. Jag är säker på att Cm Punk kommer tillbaka till WWE med lite mindre missnöje.. Ziggler är ju en av mina favoriter så lite tristt är det att se att han går mer neråt i popularitet. Vi får hoppas på det bästa. MVH Pizza Mannen

    SvaraRadera
  15. att visa over the edge nej,på den. men wwe gör väl ändå som dom vill
    brukar vara så..hoppas dock att dom tar sitt förnuft till fånga och
    inte visar galan alls.
    ziggler verkar ha fastnat i nåt ingenmansland..publiken jublar men
    wwe själva sitter och dricker kaffe på deras egna syjunta istället
    för att pusha ziggler till månen och tillbaks :)

    SvaraRadera
  16. Tack för klippet :) tycker Zack ryder inte spelar i samma liga som Ziggler så därför tror jag de löser sig med ziggler.

    SvaraRadera
  17. Tycker de är helt ok att de visa over the edge

    SvaraRadera
  18. Man hoppas inte Ziggler är lika bortglömd som Zack Ryder, men inte verkar han vara 1:a valet av Vince/HHH.

    SvaraRadera
  19. Tyvärr så är Ziggler på väg in i evigheten, han blev skadad vid fel tillfälle helt enkelt.

    SvaraRadera
  20. Tack för ett mycket bra klipp! Jag är väldigt osäker om hur framtiden kommer att se ut för Ziggler. Han är ju en fantastisk brottare som verkligen förtjänar mer, men problematiken tror jag handlar både om hans tidigare skador och att WWE inte vill att man ska vara frustrerad när saker inte går deras väg fullt ut. Det jag vill se framöver är att WWE på något sätt kan bortse från detta och ändrar deras synsätt för man vill ju se brottare som kan uttrycka sin passion och har viljan att komma framåt.

    SvaraRadera
  21. Tack för nyheterna. Självklart vill Jag h mer Ziggler men tyvärr ser det mörkt ut just nu.

    SvaraRadera
  22. Tror wwe tycker Ziggler är en riktigt bra worker (riktigt bra på att sälja andras spots) men wwe tycker han är ingen Star Så han kommer få tv tid men inga bälten..
    Ryder brottas för dåligt och wwe har säkert 10 i NXT som är bättre än han.
    Jag tror Ryder är på väg bort från wwe tror inte dom kommer förnya hans kontrakt när det går ut (när det nu går ut). Push Me bak på byxorna är att rubba Vince år fel håll. Vad jag har hört så gillar han inte sånt alls.

    När det gäller punk så tror jag han fick nog av HHH svåger politik. Först så satte han Randy Orton som Mästare (en polare till HHH), sedan tog han in Batista för att vinna RR och main eventa WM 30 (en polare till HHH). Det jag tror fick bägaren att rinna över var han tog sina gamla pollare the New ages outlaws som knappt har brottas alls på över 10 år. Och nästan direkt satte på dom Tag team bältet. Då tror jag Punk sa till Vince (vad jag förstår så pratar han inte alls med HHH) F**k this nu åker jag hem.

    Vad WWE måste lära sig att dom hade idag 3 brottare som fyller arenor DB, Cena och dom hade Punk. Orton har redan bevisat att han inte kan fylla arenor. Sedan har eller haft några part time brottare också som fyller ganska bra också (Jericho,RVD, Rock, Golddust, Brock) Men dom är kort tids kontrakt dom kan inte bygga på. Resten av Rosten kan dom byta ut och ingen skulle märka det (om don inte byter ut alla på en gång).

    /PeterJ

    SvaraRadera
  23. Tack För Nyheterna Trent och John Cena :)

    SvaraRadera
  24. Tack för nyheterna! Hoppas verkligen Ziggler kommer upp sig, tror dok att det kommer att bli en Zack Ryder av honom:(

    // Kane81

    SvaraRadera
  25. Ziggler o Miz som nytt tagteam, kanske kommer fungera, i övrigt ge DB titeln på WM , gärna en 3 manna match med Orton o Batista.

    // Equlizer

    SvaraRadera
  26. Tack för klippet

    SvaraRadera
  27. Tack nyheterna Trent!
    Vi ses på lördag, kommer bli en Epic kväll!

    SvaraRadera
  28. Bra jobb Trent. Har inga synpunkter på att visa t.ex Over the limit.

    SvaraRadera
  29. Manderville, Over the Limit?

    Anyhow, Yes, klart de kan visa galan Over the Edge, man ser ju inget ändå, och dom kommer ju att klippa bort när JR berättar han Owen avled.

    SvaraRadera
  30. Tycker det är riktigt synd att dom slarvar bort Ziggler.

    SvaraRadera