söndag 22 december 2013

TLC The Official Resultattråd

Hur gick det för dig när du tippade TLC? Hur gick det för alla andra när de tippade TLC? Ja, det får du reda  på här och nu. Klicka dig genast in för att se om du fått en tidig julklapp.


KLICKA HÄR PÅ DENNA TEXT FÖR ATT SE RESULTAT



22 kommentarer:

  1. Tack för ett bra klipp....igen! tycker också galan va helt ok faktiskt. "trots många fel" men gillar när de som ser så uppgjort ut inte alls blir som man trodde. Har en fråga, varför tror ni att dom helt plötsligt börjar satsa på Sincara? han va ju helt utanför för inte alls så länge sen. Ha nu en riktigt gooo Jul!

    SvaraRadera
  2. Tack för ett bra klipp

    SvaraRadera
  3. Tackar för klippet :) urkorkat av mig att tippa på Natalya som vinnaren av diva matchen. Sen hånade jag brorsan granis, med att hur kan du tippa på fandango, den matchen är ju galans lättaste match. :)

    God jul på er alla på bloggen och speciellt våra hjältar Bruno och Trent:)

    SvaraRadera
  4. Tack för att bra klipp

    SvaraRadera
  5. Tycker dock det är vansinnigt löjligt att galan heter Tables, ladders and chairs, och så är det EN enda av matcherna som har den stipuleringen.

    SvaraRadera
  6. Men det var väl själva f... Här brukar WWE alltid köra en "swerve" och förstöra slutet på matcher och när jag för en gångs skull tippar så, med chans att vinna hela baletten, då har de helt plötsligt kommit på att de ska ha en "clean" finish! Jag åberopar högre makter och kräver omräkning, omröstning och nytt slut!

    SvaraRadera
  7. Tack för klippet, kul att du går igenom matcherna. // Kane81

    SvaraRadera
  8. Fjortonde plats, jag hoppas att det åtminstone räcker för att ta mig tillbaks in på top 20.

    SvaraRadera
  9. Tyckte också den PPV galan har helt ok. Golddust är helt fantastisk.
    Men tycker också det är löjligt den heter TLC när det är bara en match som har det. Hade inte förra året flera stycken?

    Nästa gala blir bra också.
    Om det blir en trippel match om wwe bältet. (tror dom har tagit bort WC bältet innan dess). Som det ser ut nu (CENA- DB - Orton) så lämnar det fältet öppet för CM punk att vinna RR. EN RR som det ser ut nu att vi kommer får en WWE camp som återvänder ingen mindre än Dave "The Animal" Batista. (några lokala ads för raw i feb har listat han utan att wwe visste om det, för var hemligt och det visste inte dom som skrev dom lokala adsen. Dom bort är bort plockade nu).

    /PeterJ

    SvaraRadera
  10. Tack för klippet :) Är bara jag som har svårt för Goldust intro musik? är nog en av de mest irriterande jag upplevt någonsin.

    SvaraRadera
  11. för att koppla ihop de några skrivit, så är de väl med galorna "Hell in the Cell" "Money in the bank" "TLC" "Elimination Chamber" osv också, att de e typ 2 matcher som uppfyller namnet o sen e resten av matcherna helt vanliga. Håller helt med att de e löjligt och de hade vart roligare om alla matcher uppfyllde namnet på galen, va säger ni? 6st damer gör upp o divas titeln i en "Elimination Chamber" hade nog intresserat dom flesta:) men ja förespråkar dåtid de hade räckt med galorna RR, WM, Summerslam och survivor series. på ett helt år.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med:) tycker de är pinsamt dåligt att wwe döper en gala till TLC när bara en match består av TLC. Sen behöver väl inte alla matcherna vara TLC men skulle nog varit bättre med ett annat nanm på galan. Skulle klart sett en gala med lite extrema regler under hela galan. En match med TLC, Hell in the Cell, Bord och kanske en Elimination Chamber.

      Radera
    2. Tänkte skriva ett helt eget inlägg men jag känner att detta bör svaras på. För det första håller jag med, Hell in a cell ska vara något "unikt" för att avsluta en fejd (ska INTE ha en egen gala "bara för att"), MITB hör hemma på Wrestlemania (speciellt nu när det bara finns en världsmästartitel), TLC är mest bara pinsam eftersom det är en ren gimmick-PPV, Elimination Chamber dock... den tycker jag passar perfekt mellan RR och WM (åter igen "speciellt nu när det bara finns en världsmästartitel") så den tycker jag ska vara kvar.

      Vad jag vill ha istället?
      Helst ta bort alla då det är för lite tid mellan storgalorna för att bygga upp riktiga fejder men OM nån ska ersättas så ta gamla klassiker typ Starcade.

      Nu till vad jag ville säga:
      1. Jag har varit sämst på att kommentera

      2. Jag har varit ännu sämre på att få dom få (3 st) kompisar som står ut med att kolla på PPV's med mig att tippa

      3. Ni gör ett fantastiskt bra jobb, att antalet tippare gått ned har helt och hållet på Eurosport att göra. Hade ni varit kvar hade det ökat sakta men säkert.

      4. Som någon skrev tidigare här ovan, det är roligt när ni "återkopplar" till oss tippare, inte bara dom ni känner och träffat live. Detta låter ju oerhört svårt/korkat/meningslöst men jag tror att det skulle öka intresset. HUR detta ska gå till vet jag inte riktigt men vad jag vill få fram är att "vi" som följt med bloggen ska få mer vi-känsla OCH bli mera sugna på att klå Humul och Mats28 (inget emot er men ni var de som stod ovanför denna kommentar)

      5. Detta är väl lite "mysko" men det har att göra med att jag vill att vi ska lära känna varandra lite. Den som vinner en tippning får ju så klart sitt pris MEN hen måste även donera ett pris tillbaka till Bloggen (annars får man inget pris). Detta måste inte alls ha med wrestling att göra, snarare tvärtom.
      DU som vinner måste skicka något till Bruno (eller Trent) som symboliserar dig som person. Om det är den "riktiga" du eller som du är som wrestling-heel/face(karaktär) spelar ingen roll men jag tror att det vore skoj om te x:
      Anna76 vinner tippningen på RR och vinner förstapris, Anna måste då ge ett pris tillbaka till Bruno med en kort förklaring varför just hon vill ge detta pris. Det priset skulle kunna vara en rakhyvel (eftersom hon vill att Bruno ska raka bort "kisstofsen" han har på hakan) vilket gör att vi vet lite mer om Anna :-)

      Avslutningsvis så hoppas jag verkligen att ni orkar fortsätta, hade jag bott något närmare så hade jag gärna träffats och bolla idéer eller hjälpt till "på riktigt" men nu kan jag inte det så jag hoppas ni uppskattar det lilla jag bidragit med.

      PS. Klippen från USA/Göteborg/Malmö är jättebra MEN jag tycker ni ska förklara varför X fightas mot Y (när vi är i Sverige) så att alla kan hänga med. Om ni intervjuar Y och ni utgår ifrån att "alla" vet att han är heel och fightas med X och då blir det ointressant, dvs vi som följer bloggen behöver lite backstory.

      Radera
  12. Tack för klippet :)

    Bruno: Gillar att du kommenterar olika tippare som sagt eller gjort något tidigare i resultat klippen. Sen är dina match referat otroligt intressanta och inspirerande att höra på.

    SvaraRadera
  13. Värkar som om min rad försvann igen, jag var helt säker på att jag tippade på TLC galan, men jag hittade inte mig på tippningsresultatet.

    SvaraRadera
  14. lol får tippa bättre...om det nu blir nån mera tippning :)

    SvaraRadera
  15. Hunter_Hearst_Helmsley23 december 2013 kl. 10:38

    @Daniel J och Granis

    Jag tycker det är bäst om galorna har namn som Payback eller Unforgiven- Då kan WWE ha gimmickmatcher när det passar fejderna istället för att anpassa fejderna efter PPV schemat

    SvaraRadera
  16. Sämst i släkten måste vara första gången! Tycker lite synd om dig Bruno som tippar så bra och ändå får stryk av din fru! Hoppas ni får en trevlig jul alla på bloggen! Med vänlig hälsning, Jerry the king

    SvaraRadera
  17. Svar till Bruno.
    Ja jag har samma adress som förut när jag vann en Evan Bourne rumble.
    God jul och gott nytt år//ABBE99

    SvaraRadera
  18. Inte så munter efter att torskat mot både Trent och Bruno... och min son RatedRSuperstar00............ God Jul i alla fall! :)

    SvaraRadera
  19. Mr Bruno Arvidsson24 december 2013 kl. 03:33

    Eftersom Trent vägrar att lämna julbordet får ni själva gå in och leta reda på totaltabellen för 2013. Den finns på min YouTube-kanal och lämpar sig att titta på när resten av släkten ser på Kalle Anka. GOD JUL!

    http://www.youtube.com/watch?v=P_2IMc2Gu6s

    SvaraRadera
  20. Hmm, min första kommentar försvann visst. Årsbästa för min del, men hade jag gjort hemläxan och inte tänkt baklänges så hade det gått bättre. Nåja, fint att vara på första sidan för en gångs skull.

    God mellandag på er alla!

    SvaraRadera