torsdag 12 december 2013

20 funderingar 8, Dags för kungen att abdikera?

1793 gjorde fransmännen processen kort med kungen och giljotinerade stackars Louis. Nu 220 år senare verkar det vara dags igen. Nu vill fransmännen peta bort ännu en kung från tronen och vi får väl hoppas att det inte blir lika rått som förra gången. Vad har Eric Cantona, och Bruno & Trent på gång nu? Surfa in på klippet nedan så får ni veta det.

 

KLICKA HÄR FÖR ATT SE KLIPPET 

 

 

15 kommentarer:

  1. Var för inte The Mise , han and vänds ju inte till något . Talets gåva har han helt klart.

    SvaraRadera
  2. Tycker inte JBL och MC, e något vidare heller, så byt ut alla om man måste byta ut nån.Men för att förbättra så borde ju inte fokus ligga på kommentatorerna, utan först o främst på dom som agerar i ringen och dom som skriver manuset, där finns de mycket att rensa, ge oss en ny Attityd era, ni fattar, hårda ord och en jävla massa blod!

    SvaraRadera
  3. OK, nog med fotbollar nu, vi har fattat grejen :-)

    Lawler gillar jag, och jag tycker att teamet med JBL, Cole och King fungerar alldeles utmärkt, så för min skull behöver de inte byta. Däremot kanske de kunde ta in en Bruno och en Trent?

    SvaraRadera
  4. Tycker att dom behöver en riktig heel kommentator med ett riktigt sarkastiskt utlåtande över matcherna. Läste att Trent fyllde 50, kan man verkligen inte tro....

    SvaraRadera
  5. Gillar ju The King, men han börjar bli till åren.

    SvaraRadera
  6. The king kan vara kvar ett tag till

    SvaraRadera
  7. Jerry Lawler är väl inte min favorit precis, men tycker han fortfarande fungerar helt okej som kommentator.

    Angående William Regal så håller jag med Bruno att många fans får honom som kommentator att låta bättre än vad det är, bara för att det är William Regal. Men jag tycker att han fungerar helt okej också, så det skulle bli intressant att se honom kommentera tillsammans med JBL och Michael Cole, men jag ser inte att det skulle vara bråttom att kasta ut Jerry Lawler just nu för det.

    SvaraRadera
  8. Har ingen direkt åsikt i frågan. Så länge Jerry Lawler håller måttet kan han väl vara kvar kanske

    SvaraRadera
  9. kasta bort bort jerry lawler..regal och cole plus vore ett bra team.

    SvaraRadera
  10. Ser inte tillräckligt för att ha en uppfattning om Lawler ska bort eller inte... Men det behövs säkert en förändring även bland folket utanför ringen

    SvaraRadera
  11. Håller absolut med. Lawler håller ej måttet. Blir mest flams o trams med Cole. Även denne behöver skärpa sig. En JR-typ behövs som tar detta på allvar. Vet dock inte vem det skulle vara.

    SvaraRadera
  12. Klart Jerry lawler ska fortsätta kommentera! Vore ju som om jag skulle sluta kommentera här! Med vänlig hälsning, Jerry the king

    SvaraRadera
  13. Nejnejnej, King ska vara kvar. Och att byta ut honom mot Regal är ju bara konstigt. Regal är otroligt tråkig att lyssna på när han kommenterar.

    SvaraRadera
  14. Ja lite nya kommentatorer kan alltid behövas och Lawler borde pensioneras efter hjärtattack och allt. Vem som ska vara istället är svårare Regal har jag inte lyssnat så mycket på och the Miz kanske skulle vara bättre eller någon som är bara kommentator och inte är en fd wrestlare utan bara duktig och kunnig på att prata. Att få fram ett kommentators team som Heenan Monsoon och Vince är väl bara att drömma om.

    SvaraRadera
  15. Hunter_Hearst_Helmsley17 december 2013 kl. 07:07

    Ja, bort med gubben. Lawler drar bara massa skämt som var daterade redan 2003. Gillar inte heller när han låter gubbsjuk

    SvaraRadera