tisdag 29 oktober 2013

WRESTLING MOV(i)ES 39: THE MARINE 3: HOMEFRONT

WWE Superstar Mike "The Miz" Mizanin levererar ett knock-out framträdande i det mest explosiva, actionfyllda Marine äventyret hittills. Efter att ha återvänt till sin hemstad på permission, får Sgt. Jake Carter reda på att hans syster har blivit bortförd av ett gäng våldsamma extremister. För att rädda henne, gör Carter ett vågad enmansangrepp på deras huvudkvarter ... bara för att upptäcka gruppens hänsynslösa ledare planerar en dödlig terroristattack. Med tiden rinnandes ut, inser Carter att han är den ende som kan stoppa den förestående massakern - men denna amerikanska hjälte kanske måste begå den ultimata uppoffringen för att rädda tusentals oskyldiga liv.
 

Ja så säger baksidan av filmen, men vad tycker Bruno och Trent? Filmen är från 2013. ACTION. 86 minuter lång. Från 15 år. Här har ni dessutom en länk till en Trailer för filmen:

HÄR KLICKAR DU FÖR ATT SE EN TRAILER FÖR FILMEN 

 

 

HÄR KLICKAR DU FÖR ATT TITTA PÅ BRUNO & TRENTS RECENSION



4 kommentarer:

  1. Förhoppningsvis så går The Miz karriär lika spikrakt nedåt efter den här filmen som det gjorde för Ted DiBiase Jr efter 2:an. The Miz är helt ointressant och sååååå tråkig att se på.

    SvaraRadera
  2. Har också sett filmen och den var ju helt ok att titta på, har sett betydligt sämre filmer. Däremot var ju Mizanins minspel sådär. I och för sig, rollen kanske inte ger utrymme till så mycket annat, men tror inte jag såg honom skratta eller le stort någon gång utan han hade i princip en och samma min hela filmen ut.

    SvaraRadera
  3. Måste nog kolla in trean också när man sett den första två:) Tack för klippet Bruno och Trent:)

    SvaraRadera
  4. Jag har bara sett den första, men denna verkar helt ok.

    SvaraRadera