måndag 28 oktober 2013

Frågor och svar del 6 med Bruno och Trent

Hell in a Cell är över och det var sannerligen ett litet helvete för en del men det ska vi inte prata om nu. Ett slutresultat kommer att dyka upp på bloggen inom kort men fram till dess tänkte vi faktiskt mata er! Då många har höstlov denna vecka kommer det att bli en hel hög med klipp så håll utkik på bloggen varje dag för nya upptåg. Först ut är "Frågor och svar" del 6 och det är bara att klicka in sig nedan. Dessutom, nästa vecka kommer ett nytt klipp upp där ni får lämna ännu mera frågor till Bruno och Trent eftersom de planerar att göra en ny installation av detta fantastiskt populära inslag. Vi talar om för er i klippet och har ni frågor så ska de lämnas i det klippets kommentarsruta om ni vill vara säkra på att få ett svar. Till dess, skriv trevliga kommentarer ändå!



6 kommentarer:

  1. jag har en fråga till er vad är det bästa med rey mysterio. och
    tycker ni att han är bra. och har ni träfat han nån gån?

    SvaraRadera
  2. Som alltid, tack för svaren!

    SvaraRadera
  3. Tack Bruno och Trent :)

    SvaraRadera
  4. Tack Bruno och Trent

    Jag håller med om dom flesta dvd pack om wreslers är dåliga men det finns undantag. Jag tryckte t.ex. att Steve Austin The Bottom Line var riktigt bra.
    Kanske mest för att jag missade hela han tid. Tittade inte på Wrestling mellan 1995-2005 mest för att det var ingen som sände det och var svårt att få tag i då.

    /PeterJ

    SvaraRadera
  5. Sveriges bästa wrestler är Jenny Sjödin, utan tvekan. Iallafall i ringen.

    SvaraRadera