söndag 13 oktober 2013

20 funderingar 2 Håll ihop!

Bruno och Trent har åsikter om John Cantons funderingar om WWE, och på något konstigt sätt, fråga oss inte hur, lyckas också en viss fransk fotbollsspelare komma på tal!


20 FUNDERINGAR 2, KLICKA HÄR FÖR KLIPPET!


Bruno ville desperat vara med på bild, eller vänta, är det Trent? Svårt att skilja på de två herrarna!

14 kommentarer:

  1. Tycker The Shield skall hållas ihop mycket längre än Wrestlemania 30. Varför skrota något som fungera och är intressant. Kan också tycka att The Shield kunde utökas med en gubbe till och kanske en manager eller varför inte en kvinna som börjar ingå i The Shield. De kunde kanske väcka diva divisionen.

    SvaraRadera
  2. Men skulle inte förvåna mig om wwe skrotar the shield snart de brukar ju va bra på sådant. tror väl att de håller över Surviour Series men lite tveksam är jag nog att de får vara kvar till Wrestlemania. Kanske de splittras vid Royal Rumble matchen med att någon av dem vinner och slänger ut de två andra.

    SvaraRadera
  3. Håller med John Canton om The Shield inte ska splittras före Wrestlemania. Vill ha dem tillsammans ännu längre ihop tills de är redo att stå på egna ben som singelbrottare som håller.

    SvaraRadera
  4. Har blandade känslor angående The Shield, ibland vill jag inte veta av dem.. ibland är dem sjukt intressant!

    Så är kluven på hur jag ska svara här....

    SvaraRadera
  5. Överhuvudtaget vill jag ha fler bra tagteams, som inte bryts upp och blandas sönder hela tiden, så, JA, håll ihop The Shield. Håll ihop tagteamsegmenetet!

    SvaraRadera
  6. Nja. The Shield kanske hinner bli för tråkigt till wrestlemania så kanske de borde splittras snart.

    SvaraRadera
  7. Behåll The Shield intakt så länge som möjligt, minst till WM30. Det tycker jag, sen om WWE gör det är en annan sak. Jag vill att de ska vara heels länge till, om de splittras så kommer ju någon av dem att bli face.

    SvaraRadera
  8. Hunter_Hearst_Helmsley14 oktober 2013 kl. 05:36

    Jag tycker de ska hålla ihop till Royal Rumble 2015. Minst

    Tror dock att WWE kommer splittra the Shield lagom till Summerslam nästa år. Senast

    SvaraRadera
  9. Bra Ide Mr. Canton:) Tycker de kan splittras under Royal Rumble med att de sviker varandra under Royal rumble matchen och sen blir de en match mellan alla tre i ex the shield på wrestlemania.

    SvaraRadera
    Svar
    1. men tror redan att upplösnings stadiet kommer under Royal Rumble men den slutliga matchen när de löses upp totalt blir under wrestlemania.

      Radera
  10. På båda blir svaret Japp tror dom kommer spela stor roll i HHH vs Vince storyline fram till VM30.

    /PeterJ

    SvaraRadera
  11. Ja, The Shield ska hålla ihop mycket längre än wrestlemania. Gärna hela 2014, minst. De har otroligt mycket att tillföra som lag och som individuella brottare. Jag hoppas de håller ihop hela nästa år, men tror inte det.

    SvaraRadera
  12. Absolut! The Shield bara måste hållas ihop länge länge länge..
    Skulle dem splittras ett tag så hoppas jag att dem nångång hittar tillbaka till varandra som the Shield igen om det vore möjligt. Because i like them. :) /Pizza Mannen

    SvaraRadera