onsdag 30 oktober 2013

Den vilda jakten... SWS Malmö Wrestlingpalatset

Nu åker vi till Malmö igen och deltar i en vild jakt på titelbältet! Kommer mästaren Guldkalven att kunna hålla undan alla utmanare, vem lämnar Malmö med bältet, vad är det Trent har med sig ut från backstage, tänker Rogaine behålla Mr PPV som talesman och helt seriöst, har Chaos gått med i den katolska gosskören? Alla dessa frågor och mer därtill blir besvarade här under när Trent goes down south igen!



15 kommentarer:

  1. Jag vill tacka Bloggen och framför allt Trent som återigen lyckades dra både mig och Pagge som vinnare i utlottningen av WWE resan till London nu i November. Skall bli jävligt kul.

    Med vänlig hälsning Ade

    SvaraRadera
  2. Tackar för ett nytt trevligt klipp och tackar särskilt för resan och biljetterna till WWE i London.
    Var extra skönt att jag lyckades få den där domaren, vad han nu heter, att flytta sig så jag och Ade slapp dras med honom på resan.

    Till sist så vet jag inte om jag missade svaret på vem Big Pappa Dellert var för det man fick se var ju bara mig och Ade komma efter vi varit i baren och firat lite och sen ett snabb (tackar vi iofs för) bild på BPD.

    Pagge

    SvaraRadera
  3. Yes yes yes ! det är kungligt klipp igen som vanligt :)

    SvaraRadera
  4. En riktigt snygg avslutning av Guldkalven/Chaos/Mejsel får man allt säga.

    SvaraRadera
  5. Tack för klippet Trent du är bäst

    SvaraRadera
  6. Ludvig Borga - Det var Ante Cimex i den matchen, inte Guldkalven.

    SvaraRadera
  7. Tack som alltid för klippet!! Det var en grymt bra gala!

    Och ja, mer wrestling skola med Big Pappa Dellert! Hade varigt skoj att se han göra en cross body slam

    SvaraRadera
  8. Jag skulle vilja se Big Pappa Dellert utföra en Banzai Drop på Sebbe.

    Med vänlig hälsning Ade

    SvaraRadera
  9. Anonym: helt rätt, fel av vig. Ber om ursäkt.

    SvaraRadera
  10. mycket bra klipp. Då får man väll säga (tyvärr) grattis till Mr.PPV som fick den befodran som han kanske ville. Hur kunde cesca göra sådant?!
    -Mr ppv, Stanna hellre i DPW och var GM där (om du nu kunde det) för du har egentligen inget med Sveriges wrestlingförbund att göra!
    Verkar vara en spännande gala att se fram emot på youtube.
    Jag skulle vilja se Big pappa Dellert utföra en scoopslam. helst på mr.ppv ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Återigen visar du bristen i ditt kunnande om wrestling i norden. Med sin kunskap och rutin, så har Mr. PPV all anledning till att vara knuten till svenska wrestlingförbund och definitivt vara CESCAs representant!

      Radera
    2. HA skall du säga som själv har blivit avstängd från SWS. där kan vi snacka om REJAL brist på kunnande om wrestling Anderson.
      Först så attackerade du domaren efter din förlust mot Mischka eftersom du har problem med att acceptera en förlust sedan under den finländska invasionen valde du att lämna matchen mot Johnny McMetal och ta en medveten förlust. Är inte det ett bevis på "brits på kunskap om wrestling i norden"? du som säger själv att du är "den första och SANNA mästaren" i sws borde kanske veta lite mer än så som den "SANNA" mästaren. skulle en san mästare göra så? annars kan du ju försöka fråga John cena eller The rock i WWE om det. där kan vi snacka om sanna mästare. eller kanske chaos som tog titeln ifrån dig.

      Radera
  11. Anderson attackerade inte domaren utan tillrättavisade honom, att Anderson sedan blev attackerade och påhoppad av din alldeles egna favorit som inte borde fått vara där, enligt hans egna stipulationer, är något som ALLA helt missar!

    Att Anderson valde att "ta en förlust" handlade om att det var inte den match han var bokad och kontrakterad till att gå. Så när Eddie Vega inte längre var motståndaren, hade heller inte Anderson några skyldigheter att gå en match. Det min vän är kunskap, kunskap av gällande regler och skyldigheter. Något som Anderson har och du saknar...

    SvaraRadera
  12. Utan Anderson och Mr PPV är SWS en Saft och Bulle förening

    SvaraRadera
  13. JA om SWS inte längre tänker utnyttja Andersons tjänster så kanske det näst bästa alternativet kan få en match till slut.
    In med Big Pappa Dellert i ringen i en match!!

    SvaraRadera