lördag 20 juli 2013

THE TRENT SHOW V TANK YOU SO MUCH

Det har varit mycket Bruno på sistone, nog för att det alltid är mycket av Bruno men det har också varit många klipp. Inget fel med det men saknaden av Trent har varit stor, precis som Trent är stor, så vi har bestämt oss för att ni ska få en dos Trent som lördagsgodis och till det serveras även en dos Bruno som faktiskt medverkar i klippet. Kan man önska sig något mer? Tja, vi på redaktionen skulle kunna tänka oss tusen olika saker, och några till, men medan vi skriver ned alla dessa saker kan ni gå in på klippet och fylla på er kunskap med allt som hänt i wrestlingvärlden och lite till!



Och som dessert bjuder vi på ännu en bild från Trents träningsläger!



20 kommentarer:

  1. Tack Trent! Skulle vilja se stone cold mot undertaker, men match mot CM punk skulle vara kanoon det också! Ser fram emot nästa tippning då jag nästan fått hela släkten att intressera sig! Vänliga sommar hälsningar från en avsmalnande(-10 pannor) Jerry the king!

    SvaraRadera
  2. stone cold vs cm punk såklart..om jag får välja.
    om det blir av överhuvudtaget.
    du nämnde TNA/impact wrestling..jag tror inte förbundet
    finns kvar om fem år,så mycket pengar som dom förlorar.
    eller vad tror ni andra ?

    SvaraRadera
  3. Tack för nyheterna Trent:)

    Tror jag vill se Stone Cold mot CM Punk, tror de kan bygga upp den matchen mycket bättre än en matchen mellan Stone Cold och Undertaker. Tycker undertaker ska möta någon annan.

    SvaraRadera
  4. Tackar för ett trevligt klipp. Uppskattar alltid de saker du trycker in emellan det är ju KAAANNNOOONNN. Hade gärna sett CM Punk vs Stone Cold på wm 30 tror det kan bli en bra match.

    SvaraRadera
  5. Trent the real people's Champion! Om Stone Cold har en match på WM 30 så vill jag gärna se John Cena vs Stone Cold Steve Austin, och då hoppas jag att Austin stomps some mudholes!

    SvaraRadera
  6. WOW Trent, du och din show är KANOOOON.
    Skall bli kul att åka över pölen och spana in Summerslam plus 2 st RAW och 2 st Smackdown, plus att vi hinner med en houseshow också.
    Ses på Wrestlingpalatset i slutet av Augusti
    Med vänlig hälsning Ade

    SvaraRadera
  7. Om stone Cold kommer tillbaka så är det nog för att möta CM Punk dom har snackat om det i flera år.
    Men om Stone Cold skall komma tillbaka så skall han vara 100% och det tror jag inte man kan göra efter mer än 10 år borta. T.ex. Rock var inte nära det han var i början av 2000 talet. För låg tempo och för mycket vila i matcherna.

    Jag tycker WWE skall ge punk den matchen han har sagt han ville ha dom 3 sennaste WrestleMania.
    CM punk vs CENA Main event om WWE titeln.

    /PeterJ

    SvaraRadera
  8. Att du tar dig tid i semestern och gör klipp... Man blir ju gråtmild över hur mycket du bara älskar ALLA på bloggen..!

    Nog skulle jag vilja se CM Punk mot STSA. Men undra om inte Undertaker och hela den faderullan skulle funka...

    SvaraRadera
  9. Hunter_Hearst_Helmsley21 juli 2013 kl. 10:29

    Älskar Trents rant på slutet. Mer sånt!

    SvaraRadera
  10. Underbar video, grymma nyheter! Helt enkelt Kaaanoooooon!!
    /Kristoffer

    SvaraRadera
  11. Jag skulle hellre vilja se stone Cold vs the rock på wm 30. det vore EPIC.
    mycket bra nyheter och intressanta och bra klipp.

    SvaraRadera
  12. Trent och Bruno: Så här i Summerslam tider, vilka matcher skulle ni vilja se på den galan om ni fick vara WWE:s match bokare? (alla bältet skall försvaras)

    tack för en strålande klipp Trent:)

    SvaraRadera
  13. bra jobbat Trent gillar att lyssna på dina nyheter i bloggen och bra jobbat med kaanoooooon!!! du redade min veka som va tråkig bra jobbat ha det bra för resten vem kommer rey mysterio möta på summerslem undra? jag

    SvaraRadera
  14. Chilly McFreeze i en comeback låter riktigt intressant! Men som sagt - den långa frånvaron har knappast gjort honom till en bättre wrestler. Blir kul att se honom men brottningsmässigt blir det nog en besvikelse.

    SvaraRadera
  15. Det var en Kanon nyhetsflöde mr Trent!

    SvaraRadera
  16. Bra nyheter Trent! Jag skulle gärna se Punk vs Austin på WM, alternativt en Rock vs Austin match.

    SvaraRadera
  17. Det här avsnittet var ju kanoooooooooooooon.
    Grejen med kommentatorerna är ju att om Mark Henry ska möta Cena så byggs han ju upp i story-linen som ett ostoppbart monster veckorna innan matchen och så måste ju kommentatorerna följa upplägget, men visst vore det naturligare om det var utmanaren som var under dog. Lättare om man har en heel som mästare och en baby face som utmanare. Alla älskar ju en under dog. Punk är ju Austins arvtagare så en match mellan dem på WM vore nog det bästa. Austin vs. Rock? Ja, om matchen gäller något mer. Att de representerar t ex Booker T och Vickie och matchen gäller kontrollen över Smackdown eler något liknande.

    SvaraRadera
  18. Kanooonklipp!
    Austin mot Punk låter för bra för att vara sant!

    SvaraRadera
  19. Älskar dina nyhetsklipp! Dom förgyller än redan perfekt semester. Älskar att D Bryan ska main eventa Summer Slam, tycker att han äger WWE just nu....

    SvaraRadera
  20. kanon kul klipp Trent lär ha tagit lång tid att göra men det blev ett bra och roligt klipp.
    vad tycker du Trent om att två face brottare ska main eventa summerslam, Bryan vs Cena vem av dem tror du vänder heel kan man hoppas på John Cena kanske.

    SvaraRadera