söndag 12 maj 2013

This Weeks Wrestling News Concussion? I dont know!

Vi slår upp portarna för ännu ett nytt hett rykande avsnitt med wrestlingnyheter och det är bara för er lyckliga själar att slänga sig över det. Glöm inte att svara på frågorna som ställs och framför allt, glöm inte att checka in under veckan då vi förhoppningsvis får ännu ett avsnitt av The Bruno Show och så ska det väl också vara dags för oss att bli extrema. Tippning på gång så missa inte det!

23 kommentarer:

  1. Fortsätt med trailers tack för bra nyheter

    SvaraRadera
  2. ja fortsätt gärna med dina trailers. dom är ju mästerverk.
    Vilka skall bort? för mig tycker jag att dom skall ta bort damien sandow för han syns ju aldrig vad jag tycker, sedan evan bourne för han brottas ju inte på dom stora showerna längre ju när han är i NXT eller så skall han börja igen med dom stora showerna, Alex riley för han kan dom skicka till något annat förbund som ROH (ring of honor), david otunga, epico, Hunico, JTG, Michael mcgillicutty, r-truth, Tamina snuka, Ted Dibiase. dom flesta ser man aldrig i wwe längre som jag har rabblat upp.

    SvaraRadera
    Svar
    1. jag håler med kim96 men jag tycker inte att R-truth för john morrison om han kommer till backa som jag tror är snatt att möta R-truh för vad som hende för skadan han gjorde på john morrison nacke han vill visa vad han kan för ni vet vem jag tycker att rey mysterio och sin cara ska få en pus upp åt för dom är i bra tim rey mysterio är bra sin cara är bra och så fans vill se dom mer och att dom kommer i taig tima champons ja trent börja mer med trilenrna

      Radera
    2. Damien Sandow och R-Truth syns inte? Nu förstår jag inte vad du menar...ser vi på samma shower?
      Evan Boure har varit skadad länge, och har precis börjat brottas på lite house shows igen. Han är en brottare publiken gillar, och de kommer välkomna honom tillbaka, så jag tror inte han får kicken.
      Man får inte glömma heller att många av brottarna är med på house shows, men inte på så många TV-sända matcher. Alla kan inte göra allt hela tiden.

      /Methusalem

      Radera
  3. alltså, du är så rolig, jag verkligen älskar alla dina klipp, snälla fortsätt, det är verkligen det som gör en glad i början på veckan!!

    SvaraRadera
  4. Fortsätt med dina promos.
    Och även med dina andra klipp naturligtvis. Några av dom som Kim96 räknar upp kan dom gärna släppa till arbetsmarknadens förfogande men Michael Mcgillicutty och Ted DiBiase tycker jag att dom borde satsa mer på.
    Mvh Ade

    SvaraRadera
  5. Tack för ett underbart klipp. Vet faktiskt inte så här på rak arm vem jag vill ska sluta i WWE. Kan ju inte hålla med Kim96 om att Damien Sandow ska sluta han är ju hur bra som helst. Tycker oxå att Batista ska komma tillbaka. Självklart måste man ha en Big Pappa Dellert t-shirt.
    Gillar dina trailers som du lägger upp.
    Med vänliga hälsningar Henrik Friberg

    SvaraRadera
  6. Vad tror du Trent om att återförena Cassius Ohno och Cesaro som de gamla Kings of wrestling som de körde i ROH och PWG bland annat?

    SvaraRadera
  7. kings of wrestling i wwe..mm inte dumt det,hoppas kan man alltid men den som lever
    får se.
    promosarna måste du juh fortsätta med..snyggt jobbat :)

    SvaraRadera
  8. Ser gärna att du fortsätter med trailers Trent:) En väldigt trevlig ny ide på bloggen:)

    Jag kan väl tycka att David Otunga,Alex Riley och Camacho kan kickas från wwe, De är totalt ointressanta och ger oss ingenting. Ser inte att wwe kan göra något med dem.


    /Cena Sucks

    SvaraRadera
  9. Har Sin Cara,Evan Bourne och Yoshi Tatsu Blivit avskedade? Och sen undrar jag vem din favorit brottare är?

    SvaraRadera
  10. Rent spontant tror väl ganska många att JTG kommer få gå. Jag tror också att Ezekiel Jackson, Curt Hawkins, Camacho och Yoshi Tatsu kan få gå.
    De får gärna ta bort Tony Dawson från NXT, han är en förvånansvärt irriterande kommentator.

    För att spinna vidare, så kan man spekulera lite i vilka som ska befodras från NXT. Leo Kruger tror jag kan få hoppa upp snart, Bo Dallas var ju där och nosade, och paret Neville/Grey samt The Wyatt Family kan nog få sig en chans med.
    Det ska för övrigt bli intressant att se hur Ziggler den yngre artar sig. Följer med spänning!

    Gött klipp som vanligt Trent, och jag ber redan nu om ursäkt för ett lite långt och förvirrat inlägg. Det är sent.

    /Methusalem

    SvaraRadera
  11. Fortsätt med trailers Trent
    Tack för ett grymt klipp
    /MRAwesome

    SvaraRadera
  12. Tycker Big E är en menlös figur som kan dumpas, andra tråkiga är Khali, Riley och Ryder!
    Klippen är kanon.

    SvaraRadera
  13. Khali kan dumpas. hade glömt att han ens var kvar i WWE. de kan väl inte vara jättebra betyg för honom att han är så blek för att vara så stor:)

    annars kan E.Jackson, Big E, Camacho, Riley skickas till NXT för de rosar inte markanden direkt inom WWE.

    Gärna flera trailers Trent:)

    /Granis

    SvaraRadera
  14. Hunter_Hearst_Helmsley15 maj 2013 kl. 05:58

    Tack för nyheterna :)

    SvaraRadera
  15. Alltid lika bra Trent! :)

    Fortsätt gärna med trailers, dem är grymt bra

    Hmm.. Jag tror på att om WWE varslar wrestlers nu så lär Alex Riley, Camacho, Hunico och även fast jag egentligen inte vill det så tror jag att dem kommer att kicka E.Jackson..

    SvaraRadera
  16. tja jag undrar om Vladimir Kozlov, Michael Mcgillicutty, William Regal,Justin Gabriel,Drew Mcintyre,Christian har slutat/fått sparken har nämlilgen inte sett dem på ett tag!

    SvaraRadera
  17. Haha, bilden på Khali i mysterio-mask var för bra. Det finns flera jag skulle sparka om jag fick bestämma; Big E, Tensai, Riley, de flesta divorna mm. Men det beror på vilka ersättare som kommer in eftersom WWE inte verkar vilja satsa på dem med talang som finns i organisationen(Sandow, Dibiase t.ex.).

    Trailern var riktigt rolig och faktiskt ganska bra, så fortsätt gärna med det.

    SvaraRadera
  18. Juste Trent, inga stavfel häårr itne!

    Vart har det tagit vägen med Dibiase Jr, Hawkins och ...han stora Batista-look-aliken..Mason ryan? För att nämna några.
    Ang. JTG: http://www.lolwrestling.com/howlonghasjtgbeenemployed/

    Angående hela showen du har här så tycker jag att du gör det du har tid för. Promosen/redigeringen/allt var riktigt bra!
    Kan ha missat några sen tidigare men det är verkligen stil på ditt arbete!
    Keep it up!

    SvaraRadera
  19. Tack för svaret Trent! Själv skulle jag helst se Goldberg ! Med vänlig hälsning, Jerry the king

    SvaraRadera
  20. Har nästan tappat bort mig bortanför wrestlingträsket efter att Eurosport kört snookermaraton ett par veckor. Fick i alla fall med mig senaste This Week med serbiska kommentatorer i måndags, men har inte mycket till aning om vad som egentligen hänt inför Extreme Rules i kväll...

    Trent, om du fick välja dig en favorit-wrestlingdock..., eh -actionfigur, Vilken skulle du vilja vara?

    SvaraRadera