måndag 28 januari 2013

Wrestling News 28 january med tyskt svar!

Då var det dags igen för nya fräscha, och kanske till och med några ofräscha, nyheter här på Please Do Not Try This At Home. Ni får avnjuta ett helt avsnitt med Trent och räcker inte det för att tillfredsställa era lustar så kan ni också försöka att förstå det tyska svaret med Herr Ober Bruno. Smaklig spis!



16 kommentarer:

  1. VA!!!!!
    Får jag inget betalt för mitt framträdande i Göteborg! // ADE

    SvaraRadera
  2. Tack för svaret om "heel och face".
    Men det finns ju fler wrestlingförbund i svergie som UCW (uppsala championchip wrestling) och OCCW (Örebro xreme wrestling alliance). hur kommer det sig att dom wrestlingförbunden inte är lika "uppmärkta" vill säga? är dom mindre än sws och gbgw och sthlmw? det måste dom väll ändå vara? Äntligen visade eurosport wresling (28/01). rätt ok denna gång.
    Grattis Trent till "årets kommentator"! Du har också betet dig lite heel och face-aktig under bloggens liv. lite i början när Jag gick med (kanske 2011) i bloggen (på eurosport till idag) så var du lite mer "elak" vill säga men nu idag är du mycket snällare vill säga. Föressten: Minns ni för länge sedan när ni drev bloggen på eurosport, då sa ni att vi på bloggen kunde gärna skicka in bilder på våra wrestlingsamlingar. är det fortfarande aktivt/ok för er att fortfarande att kunna gjöra det? Och att ni vissar sedan upp dom på bloggen?
    Mycket bra nyhetsklipp!

    SvaraRadera
  3. Fick min CM Punk-actionfigur idag.

    Tack Bruno o Trent!

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. Tack för svaret på min fråga Trent, är tyvärr gammal och trött so mina fingrar orkar inte söka på Wikipedia utan bara kommentera på bloggen! Och äntligen vann jag ett pris tack så mycket Bruno ! Min mail adress är : Jerry-jerry@hotmail.com Med vänlig hälsning, Jerry the king!

    SvaraRadera
  6. Ric Flair ska anställas på heltid som GM på RAW. Nu genomsyras det kanske av att jag inte gillar Vickie, men jag tror det skulle vara perfekt för honom. Däremot vet jag inte om jag riktigt köper att han ska göra The Miz som hans efterträdare.

    /JJ_Devel

    SvaraRadera
  7. Tackar för ett trevligt klipp:) Måste säga att se Tensai gå in till ringen gör mig illamående. De ser precis ut som han precis skitit ner sig. Skulle kicka honom direkt på grund av hans gångstil och äckliga klädstil. wwe behöver klart förändra honom,för han är ju ett stort skämt.

    /Cena Sucks

    SvaraRadera
  8. Skönt att wwe har så djup diva-division så man kan använda Natalya totalt iq-befriat..

    Facevändning på gång Tensai månne. Otroligt rolig i alla fall på raw i måndags.

    Tack för nyheter och intressant undersökning av dåliga heels. Synd bara så dåligt deltagande för jag tycker det är riktigt kul med såna listningar.

    SvaraRadera
  9. Hunter_Hearst_Helmsley30 januari 2013 kl. 12:13

    Synd att inte fler hängde på och besvarade Brunos fråga

    SvaraRadera
  10. Tack för den intressanta Heel listan! Dock synd att inte fler visade intresse att besvara den!

    Och tack för nyheterna Trent! Alltid lika trevligt

    SvaraRadera
  11. Jag tyckte Jack Swagger var väldigt bra som heel för några år sedan när han var world heavyweight champion. Vad tyckte ni om det?

    Kul att man vann pris, men synd att det inte blir några fler frågor.

    SvaraRadera
  12. synd att de inte blir några fler frågor. Vad skulle den tredje delen handlat om?

    /Cena sucks

    SvaraRadera
  13. Tack för nyheterna.
    Synd att de inte blir någon triloogi. Kan du inte teasa oss om vad den tredje skulle handla om? Som sagt tack för bra klipp.

    SvaraRadera
  14. Bra jobbat grabbar :) Tror Ric Flair skulle passa bra som manager och springa runt utanför ringen och reta upp publiken och störa domaren :)

    SvaraRadera
  15. Haha, jag vet inte om jag har missat något uppenbart eller bara är dum i huvudet, men på vilket sätt räknas Big Bossman som en tysk wrestler?

    SvaraRadera