tisdag 22 januari 2013

Inför Royal Rumble, dominanterna!

Det är snart dags för Royal Rumble, enligt många årets roligaste gala och både B & T är böjda att hålla med, åtminstone om själva rumble-matchen. Vi har ju upplevt en hel del roliga "stök" så Bruno och Trent, edra hårt kämpande wrestlingreporters, tog sig an att fixa till ett klipp om just Royal Rumble och de som kämpat i ringen. En lista, troligtvis skriven av någon fransk fotbollsspelare eller kanadensisk look-a-like, eller faktiskt, någon helt annan vaskades fram och på den listan fanns de 20 mest dominanta brottarna på Royal Rumble genom tiderna. Tyckte B & T som den som skrivit listan och framför allt, vad tycker du? Lämna en kommentar och lista gärna de fem mest dominanta så kan vi jämföra, tänk vad kul!

Bruno & Trent

17 kommentarer:

  1. bra klipp såm vanlit. vilka andra trår ni ska komma till RR

    SvaraRadera
  2. Var det på RR som Khali egentligen elimenrade sig själv genom att kliva över topprepen och ned på golvet,fast man mörkade det och hävdade att man måste bli utslängd av någon annan?

    SvaraRadera
  3. var inte Ric Flair dominanterna i Royal Rumble?
    Från hockeywrestling.

    SvaraRadera
  4. Jag tyckte först att Ric Flair borde varit med, men när jag tänker efter har han väl inte gjort så mycket mer än vunnit en gång? Han har väl inte ens varit med särskilt ofta.
    Annars är det väl Chris Benoit som saknas på listan, men han är väl utraderad ur WWE-böckerna och är därför inte med?
    Ett av mina RR-favoritögonblick genom tiderna är när Giant Gonzalez kommer in under RR 1993 och ger sig på Undertaker. Eller rättare sagt kommentarerna som efterföljer. Tyngdlyftaren Hoa-Hoa blir vansinnig för Gonzalez har "påmålade" muskler. Han säger det typ tio gånger i olika formuleringar. "Skulle kunna sänka honom bara på grund av irritation för han har påmålade muskler". Det går heller inte att undvika att märka hur road Bruno blir när Hoa-Hoa lackar ur.
    - Har du sett honom innan?
    - Han har brottats som El Gigante i WCW.
    - Har han på sig den där dräkten då också?
    - Nej det har han inte.
    - Hur ser han ut i kroppen?
    - Han är inte alls lika hårig (dräkten hade hårtussar på bland annat axlarna).
    - HAN ÄR FRAMFÖR ALLT INTE LIKA MUSKULÖS!

    SvaraRadera
  5. Tack för ett intressant klipp!

    RR är höjdpunkten på året tycker jag så denna tippningen kommer bli extra intressant! Hoppas nu bara jag hinner hem innan deadlinen på söndag!

    SvaraRadera
  6. Jag tror Cena vinner RR, för att möta Rock på WM. Rock i sin tur tar bältet på EC, och Punk får göra något annat, kanske gå mot Undertaker.
    Det skulle ge WWE en ursäkt att reprisera Cena/Rock från fjol, och Rock som mästare skulle nog vara en väldigt bra marknadsföring inför WM. Tittarsiffrorna mellan EC oxh WM lär vara högr än vanligt, och WM lär nog sälja fler PPVs än annars.

    SvaraRadera
  7. Borde inte Bert hitman heart vara med på listan efter 1 vinst och en nästan vinst -97. Och självklart är royal rumble den mest spännande galan på hela året i vanliga fall men känns ju ganska förutsägbar i år! Eller? Med vänlig hälsning, Jerry the king

    SvaraRadera
  8. Bruno, jag har skickat min adress.Hoppas du fick den.

    SvaraRadera
  9. Lite svårt att lista dom fem mest dominanta eftersom dom fem i topp ni nämnde är dom fem självklara namnen. På den totala listan skulle möjligen Benoit in även om det nu är solklart varför han inte är med.

    Ric Flair har egentligen bara en Royal Rumble som står ut över alla andra och det är 1992. Man kan skohorna in honom möjligen i botten, men annars så skulle jag inte säga att Flair är dominant just i det här fallet.

    SvaraRadera
  10. Tackar för klippet:) Förstår inte vad myggan Rey mysterio gör på listan och varför han vann Royal Rumble. Vince Mcmahon frisör skulle varit bättre alternativ:)

    SvaraRadera
  11. Ganska väntade toppgubbar, att Austin är 1:a är ju självklart:
    Because Stone Cold said so!!!

    SvaraRadera
  12. Den som gjorde listan måste varit full. Lex Luger men inte Bret Hart. Den senare har som sagt även en andraplats som egentligen är en vinst då domarna "missade" att Stone Cold blivit eliminerad.

    SvaraRadera
  13. Sjukt att Bret Hart inte är med faktiskt..

    SvaraRadera
  14. Jag tycker att GBG wrestling SWS o STHLM erestling skulle bilda ett stort svensk wrestling förbund. Vet att många brottas i alla tre men att man börjar storsatsa på svensk wrestling om svensk wrestling i framtiden skulle gå på t.ex Tv10 skulle jag kolla alla dagar i veckan, bruno o Trent Vid kommentars båset och en påse chips, bättre blir det inte. de skulle inte vara heltomöjligt, vi har några riktigt talangfulla som Steinbolt, Doppelgangsters etc. Och andra som t.ex Conny mejsel som Jänkare skulle säga: "He puts on a damn good show".
    Ville bara höra vad ni tycker om det, skulle det vara bra eller dåligt?

    SvaraRadera
  15. Bästa galan på hela året. Rumble matchen e årets höjdpunkt.

    SvaraRadera
  16. Kane förtjänade att vinna när han eliminerade 11 st. Han var verkligen dominerande i den matchen.

    SvaraRadera
  17. Bra lista dom fått ut. Rattle snake e ohotat 1!

    SvaraRadera