söndag 20 januari 2013

20+20 saker, 18+19, nu är vi på upploppet!

Dags för två installationer av Manchester Uniteds toppspelare Eric Cantonas tänkande och tyckande om... Va? Är det fortfarande inte han? Jaha, någon franskkanadick då, John Canton eller vad han nu hette har ett gäng med förbättringar att erbjuda WWE, Bruno och Trent synar dessa, som de självutnämnda experter de är!



24 kommentarer:

  1. 18: Den matchen kommer inte bli av tror jag. Jag tror att Sheamus är champ och möter Randy Orton på WM29

    19: Den matchen kommer inte heller att bli av tror jag. jag tror att Undertaker möter CM Punk och Brock Lesnar möter HHH.

    SvaraRadera
  2. Bryan vs. Ziggler på wrestlemania 29 skulle säkert kunna bli intressant men är väl tveksam att den matchen kommer att bli av. Ziggler kan säkert vara mästare vid den tiden men tror inte han möter Daniel Bryan.

    SvaraRadera
  3. Jag ser gärna en match mellan Undertaker och Brock Lesnar på WM29. men tyvärr tror jag inte den blir av, tror de blir som Vänern skriver.

    SvaraRadera
  4. yes yes yes och wwe bör bygga stora matcher mycket tidigare än vad de gör, för nu kommer UT vs HHH nr förtielva (annonserad 2 dagar tidigare på smackdown) bli ett totalt antiklimax på WM.

    Snojd den levande cynikern......

    SvaraRadera
  5. Jag tror/hoppas att Bryan vinner Royal Rumble efter att ha torskat sin tag-titel till Rhodes Scholars tidigare under galan, och får möta Ziggler som har cashat in mot ADR efter EC.

    Tycker det är bättre med en triple threat med HHH-Brock-Undertaker, då Takers fysik antagligen inte är på topp och således slipper göra för mycket grovjobb.

    Vad återstår då på WM-main event card? Cena, Rock, Punk och Ryback i en fatal 4-way om WWE-titeln kanske?

    Och ja, jag vill gärna se längre fejder, där de inte möter varandra förräns det gäller något.. SOm nu, med minst en match i veckan mot varandra känns det inte som PPV-matcher är speciella..

    SvaraRadera
  6. det lådeter bra. men trent sluta!! MED DEN!!! FAN!!1 FOTBOLL!!1 SPELAN!!!!! JAG!! HATTAR!!!!!!!!!! FOT BOLL!!!!!!! DETA!! ÄR! WRESTLING!! INTE!! FOTBOLL!!! BLOG!!!!. bra klipp men den jävla fot boll spelan ska inte vara med i wrestling i huvet tagett. helsar ELECTRICO

    SvaraRadera
  7. bruno kan du inte visa nått wrestling grepp snälla. han för sänar det trent och den jävla kantona. hälsar electrico.

    SvaraRadera
  8. Nej nej nej, Ziggler mot Bryan om tungviktstiteln är ju bara löjligt. Båda är fantastiskt duktiga men tungviktare är dom inte, möjligtvis kan dom fajtas om IC-titeln.

    SvaraRadera
  9. Nej, Ziggler mot D-Bryan hade jag inte velat se om World title! Hade dock kunnat tänka mig en 4 man dance mellan Alberto Del Rio - Big Show - Sheamus - Randy Orton

    Brock Lensar mot Undertaker låter som en underbar match! Men den kommer nog troligtvis inte bli av...

    SvaraRadera
  10. Nej daniel bryan vs dolph ziggler låter inte så intressant.

    Brock lesnar och undertaker i wm.....låter både onödigt och bra. bra för att om det verkligen skulle ske som john canton vill så funkar det för mig. Onödigt för att jag ser ingen riktig annledning för brock och undertaker att mötas på wm 29. hellre undertaker vs cm punk och undertaker vinner.

    SvaraRadera
  11. Daniel Bryan vs Dolph Ziggler skulle bli riktigt bra, men tror tyvärr inte att det kommer hända.

    SvaraRadera
  12. YES YES YES !! :D Bryan Mot ziggler Nästan Main event i mina ögon!

    SvaraRadera
  13. Ziggler mot Bryan på WM om titeln låter helt fantastiskt och en match skulle bli en av dom bästa världsmästarmatcherna på många Wrestlemania. Men det kommer nog aldrig ske att dom båda tillsammans mainar en WM. Men drömma går ju... ;)

    Undertaker mot Lesnar vill jag, som jag sagt förr, inte alls se för jag är inte alls intresserad av Lesnars MMA-stil och tror att den matchen blir astråkig. Nu blir den, som Filig säger, nog inte av så jag behöver väl inte oroa mig så mycket. ;)

    /JJ_Devel

    SvaraRadera
  14. ingen "this week" idag heller (21/01)! vad är det med eurosport?!

    SvaraRadera
  15. Ziggler mot Bryan är en riktigt bra match. Frågan är ju om WWE håller med...Jag ser gärna att Ziggler cashar in efter RR (där Del Rio vinner) och sedan överlever EC för att möta Bryan.

    Lesnar mot Taker är en annan historia. Vill jag se matchen? Tja, varför inte, men med tanke på att WM är den enda gången man ser Taker numera, så känns det som att det finns bättre motståndare. Att han skulle möta HHH igen känns fantasilöst, och att han möter Cena är inte heller så kul. Dock hellre det än att Cena går mot The Rock igen. Varför inte Rock mot Undertaker, och Cena mot Punk för WWE-titeln? Det låter lite roligare.

    SvaraRadera
  16. Ziggler mot Bryan skulle bli en fantastisk match och jag skulle vilja se den. Hoppas Ziggler cashar in på WM då lär det inte bli mot Bryna men det hade varit grymt.

    Undertaker mot Brock har det ryktas om länge så det är väl lika bra att den blir av. Tyvärr har Undertaker sett sina bästa dar och Brock känns slut. Men va fan kör!

    SvaraRadera
  17. Eric Canton :D Roliga klipp och rungande YES YES YES till dessa matcher!

    SvaraRadera
  18. Skulle hellre se ryback mot lessnar om titeln på wrestlemania! Och undertaker mot kane igen! Med vänlig hälsning, Jerry the king

    SvaraRadera
  19. JA till Bryan/Ziggler. Dom blir kanske inte ME i wwe världen, men för oss som gillar dom som jobbar hårt, med teknik(annat ord för mer grepp än 5) så skulle det vara guld!

    Och Brock/Taker... Brock kan inte riktigt föra sig som brottare längre, dock kan nog Undertaker göra under.
    Men, säg att dom går, och Brock är storhypad till att vinna. Mot slutet när Undertaker ser färdig ut, kommer HHH, HBK och en massa nissar som mött Undie på WM förut och ...typ räddar han eller någe sånt. Vet inte riktigt, inte tänkt igenom något sånt i större omfattning :P
    Men cirka gurka kanske.

    //werd

    SvaraRadera
  20. Jag skulle gärna se Ziggler/Bryan på WM, men jag tror inte att det händer. Sheamus, Big Show och Orton lär nog ha mer chans att vara inblandade i den matchen.

    Lesnar/Taker borde börjas på RR om den blir av, det känns inte som att den kan starta någon vecka före WM bara.

    SvaraRadera
  21. Såg precis Cenas promo från senaste raw och undrar vad herrarna tyckte om den? Hur tänkte han/dom där med uppblåsbara dockor, kroppsvätskor etc? :) Kändes inte direkt som barnens hjälte PG-Cena..

    SvaraRadera
  22. På fråga 18 svarar jag: Vill se alla matcher med Ziggler, men mot Bryan låter bra.
    På fråga 19 svarar jag: Tror att detta kan hända på RR, men blir de en bra match på VM 29? // Gotobbe

    SvaraRadera
  23. Ziggler vs Bryan grym match det skulle bli!


    /lallare2

    SvaraRadera
  24. Brock vs Lessnar kan bli bra match också


    /lallare2

    SvaraRadera