söndag 15 september 2013

THE TRENT SHOW XI POJKEN MED GULDBYXORNA

Sin vana trogen styrde Trent sina steg söderut när SWS kallade. Storgala på gång med två guldbyxor i main event. Men vägen dit var betydligt svårare än någon hade annat, från ingenstans dök det upp ett helt gäng med inkräktare på Wrestlingpalatset och det är den historien, och många fler, som Trent berättar här under!

9 kommentarer:

  1. Som ett plåster på såren Trent så kan jag erbjuda en video där Mr PPV åker på rejält med stryk. Tyckte det var synd att föreviga detta hemska ögonblick när du åkte på stryk.
    Du får anlita SsseSebbe nästa gång du vill att nån skall vara beredd med kameran ifall nått intressant kommer att hända. Han hittar i alla fall startknappen på kameran.
    M V H ADE

    SvaraRadera
  2. Ja du Anderson det var rätt åt dig att du fick den där TKO:en på dig för så som du betedde eller har behandlat killer karlsson under hans karriär. fjant! Jo han får vara på wrestlingpalatset nu. kanske inte det året han då gick den matchen emot dig men året där efter sa dom inget om. så knip igen munnen Anderson.

    Så vi fick se en liten invasion av dom förbaskade finnarna också. det var ju inte kul. dom skulle ju till gbg wrestling och inte till SWS. hoppas att dom blev nedslagna ordentligt.

    Jo förresten en sak till anderson (om du läser detta): SWS bälte eller championchipet är aldrig DITT!!!

    Bra klipp för övrigt Trent. nog den bästa sws galan sedan legend tour.

    SvaraRadera
  3. Först och främst lilla vän, Kim96, Killer Karlsson fick aldrig mer sätta sin fot i SWS efter förlusten mot Anderson; Killer Karlssons egna ord var, och jag citerar, "förloraren lämnar Malmö och SWS, för gott!". Så nej Kim, Killer Karlsson får inte vara på Wrestlingpalatset och det är hans eget fel då matchen var HANS påhitt! Enda anledningen till att han släpptes in i juni var att SWS bönade och bad Anderson om det och tacken för det var ett påhopp och en avstängning!

    Och ingen kommer komma ihåg vem som är mästare 2,3,10,20 eller 50, men man kommer alltid veta vem som var och är den enda FÖRSTA mästaren...Anderson!

    SvaraRadera
  4. Jättebra klipp som vanligt men jag saknar Big Pappa Dellerts wrestlingskola där han misshandlade Sebbe.

    SvaraRadera
  5. Du är en stjärna Trent!

    /Big Poppa

    SvaraRadera
  6. sjysst klipp..som alltid :) förutom då att nån finne var
    tvungen att använda våld mot våran bloggare inte bra.

    SvaraRadera
  7. Hunter_Hearst_Helmsley20 september 2013 kl. 18:32

    Neeeeeeeej

    Jag missade alltså min favorit, Valentine

    SvaraRadera
  8. Tack för ett trevligt klipp:)

    SvaraRadera
  9. Undrar när jag ska casha in min väska hehe

    SvaraRadera