söndag 3 april 2016

Veckans wrestlingnyheter Wrestlemania Fever April 2016 Del 12

Helt spoilerfria nyheter, ingenting om NXT Takeover Dallas eller the big one, Wrestlemania XXXII! Däremot har vi nyheter om det som händer runt omkring och Bruno och Trent har olika teorier om vad som ska hända. Och med tanke på att det är B & T så är ju chansen väldigt liten att något av deras villfarelser. Så varsågoda, roa er i lugn och ro, och helt spoilerfritt, innan Wrestlemania!




3 kommentarer:

  1. Tack för nyheterna!Får hoppas WM tippningen går bättre för mig, sämre kan de iaf inte gå

    SvaraRadera
  2. Missade tippningen... :( sorry dudes, inte meningen.
    Tackar för nyheter :)

    SvaraRadera
  3. Oj, nu ligger jag efter i nyhetsklippandet. Wrestlemania har kommit och gått. Fast jag har fortfarande inte tittat igenom TV-sändningen helt, det är en helt annan känsla att sitta fem timmar i en arena utan kommentatorer och (nästan) se ringen från bakersta sidoplats.

    Jag satt på bakersta raden till vänster om ingångsrampen. Jag har en vit skylt som det står "BRING WWE TO SCANDINAVIA" på, men jag ser i efterhand att det bara är WWE-logotypen som syns på TV-bilden. Dessutom glömde jag kvar skylten i tumultet på vägen ut från arenan, så jag fick aldrig med mig den till RAW dagen efteråt :-( (Dessutom fick jag aldrig med mig stolen heller, det suger mer).

    Det var en fantastisk arena. Från min plats såg jag ju inte hur det såg ut ovanpå rampen, men att se wrestlarna på ett par meters avstånd (och high-five:a dem på vägen ut) var en stor känsla.

    Om ni har råd att åka på en Wrestlemania någon gång, gör det!

    SvaraRadera