söndag 10 april 2016

Veckans wrestlingnyheter See it Live Wrestling 2016 Del 13

Söndag, och allt är tillbaka till det normala efter Wrestlemania XXXII-veckan. Men, självklart tar nyheterna inte slut för det så här har ni veckans avsnitt. Vad har hänt, vad tyckte Trent om WM, och var och när kan man se wrestling live i Sverige? Håll också utkik på bloggen i veckan, vi hoppas att vi äntligen ska hinna med att lägga ut frågestunden där Bruno och Trent svarar på era frågor.
7 kommentarer:

 1. Missade ju frågestunden när den var :(

  SvaraRadera
 2. P.S. Det står att videoklippet är privat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du var för snabb :) Den är dock öppen nu!

   Radera
 3. Tack för nyheterna. Ja kommer sakna Bries utseende inte brottning. Gud så fin hon e! Reigns måste vända heel sen om de blir mot AJ eller Cena gör inget. Man skäms ju nästan när man hör allt buande och Roman försöker skoja bort de. Men de funkar inte. De blir väl med största sannolikhet en framtida match mellan han och Rollins där Rollins tyvärr kommer tillbaka som Face. Men tills dess sätt Reigns så han får möta Brock istället

  SvaraRadera
 4. tack för veckans nyheter :)

  SvaraRadera
 5. Tack för nyheterna Trent!

  SvaraRadera
 6. På tal om Cena vs Reigns så hade jag en liten kille på raden framför mig på WM som var stor Cena-fan. Hans min när Cena kom ut på WM gjorde att jag bestämde mig för att bära min "Rise above hate"-tröja på RAW dagen efter, bara för att reta resten av publiken. Reigns-matchen på WM var intressant, publiken verkade ointresserad och började chanta diverse olika wrestlares namn, allt annat än att följa med på matchen, och en del folk gick hem tidigt.

  RAW dagen efter var väldigt bra även live. Att se Enzo och Cass där var toppen, jag såg dem live i en match mot Vaudevillains på Axxess (en match som inte bandades), och de har en underbar dynamik i ringen. Publiken var verkligen på deras sida, och det är synd att kameran på RAW inte fångade Enzos fantastiska fotarbete under promon...

  Det var en ordentlig popp när Cesaro kom ut på RAW. Zayn försvann och höll sig väldigt för ena armen efter att ha blivit kastad ut ur ringen av Owens i promon mot Reigns, det var därför han inte kom med, så då var det kul att få se Cesaro. Det var honom jag hade hoppats på att få se på WM, men Raw duger ju :-)

  Historier gillar jag. Måste nog säga att HOF var en av de bästa upplevelserna i WM-veckan. Det känns långrandigt på TV, men inte live. Nu måste jag se de gamla HOF-sändningarna som jag inte har tittat på. "Free, Birds Rock!"

  SvaraRadera