söndag 17 april 2016

Veckans wrestlingnyheter RIP Balls Mahoney

Vad är en söndag utan wrestlingnyheterna med Trent? Tja, troligtvis lugn och skön! Men, för att ni inte ska somna in totalt där ni sitter, här har ni veckans epos:
5 kommentarer:

 1. alltid kul med nyheter :) bra jobbat.

  SvaraRadera
 2. Tack för världens bästa nyheter!

  SvaraRadera
 3. Jodå, Jericho levde verkligen upp som heel på vägen ut från WM. Jag och min bror försökte heja på honom och gratulera till vinsten, med det till svar.

  Jag har ett ton med bilder från WM (och ett par filmklipp ur dålig vinkel), men jag måste rensa ut det som är suddigt, så kanske jag kan dela med mig lite.

  SvaraRadera
 4. Tack för nyheterna

  SvaraRadera
 5. Angående Andersson/Gallows i WWE så hoppas jag att WWE introducerar Finn Bálor på main rostret genom att låta honom komma in på Paybck och tillsammans med Andersson och Gallows hjälpa AJ Styles att ta titeln och sedan tillsammans bilda en heel grupp på RAW och Smackdown. Alternativt att man vänder Andersson/Gallows på Payback genom att de få ge sig på AJ och Reigns visar sig vara den nya ledaren för "Bullet club". Det sämsta alternativet (och därför förmodligen det som WWE väljer) är att fltta uppp Báilor för att låta honom och Styles fejda mot Andersson/Gallows.

  SvaraRadera