söndag 10 maj 2015

This Weeks WWE Wrestling News We All Need A Shoulder To Lean On!

Just nu verkar det vara tunga bördor att axla i WWE om man tittar på skadefronten. Just det tittar vi också på i denna nyhetsblogg och som vanligt har vi med mer än vad ni tror, men ändå inte! Kryptiskt? Nja, vi visste inte vad vi skulle skriva, så titta istället! Och, självklart, tippning nu till helgen, WWE Payback, och så NXT-tippning nästa onsdag, missa inte men mer om detta i klippet! Go ahead, make my day...5 kommentarer:

 1. Tack för klippet. Trist med alla skador, både i och utanför ringen, men det är väl så wrestlingen är när de ska göra sina spektakulära flygningar och så. Trist för Zayn, jag hade faktiskt hoppats på att han kunde få en rematch om US-titeln och vinna den, det hade inte varit dumt alls (för att vinna den två veckor före Cenas titelförsvar på Payback hade ju inte fungerat så bra).

  Payback, ja, jag tycker WWE har lite för många galor, de hinner ju inte bygga upp till dem alls längre. Nu är det mindre än en vecka till den, och bara två titelmatcher klara matcher så långt (fast Wyatt vs Ryback är väl också ganska klar?)... Trist.

  Nåja, jag ser fram emot Tough Enough, hoppas det kommer på Network utan allt för lång fördröjning. Jag tittar på 2011-säsongen nu allt eftersom de lägger ut. Riktigt underhållande, och jag som hatar dokusåpor :-)

  SvaraRadera
 2. synd med alla skador..wrestling är inte riskfritt om man säger så.
  tack för nyheterna :)

  SvaraRadera
 3. Tips på fråga till på söndag är hur många gånger under galan som Michael Cole kommer att ta fel på Kofi Kingston och Xavier Woods,

  SvaraRadera
 4. Tackar så mycket för nyheterna, väldigt bra! // Kane81

  SvaraRadera