söndag 3 maj 2015

This Weeks WWE Wrestling News Break a Leg & Pagge & Ade part 2

Dags för söndagens höjdpunkt, eller till och med veckans höjdpunkt, nyheterna med Trent! Dessutom, eftersom vi inte tycker om er, eller någon annan för den delen heller, så slänger vi in del 2 i Pagges och Ades Wrestlemaniaresa. Ok, vi ljög, vi tycker om er, men däremot är vi inte så förtjusta i fuskriggarna!

16 kommentarer:

 1. Men Trent du har ju lagt in samma fråga på denna tävlingen med!!
  Jaja. Då får vi slå ihop tävlingarna då och alla som redan svarat på frågan i första deltävlingen kan ju svara här med och därmed ha dubbel så stor chans att vinna nu när jag själv inte får vara med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan vara för att de enda frågorna du spelade in var de som jag redan lagt in! Jag får nog ta tag i detta och ställa lite mer adekvata frågor i nästa del!

   Radera
  2. Låter bra Trent :)

   Radera
 2. Bra klipp som vanligt, roligt att ni åkte till USA för att se WM 31. Konstigt varför ingen annan har kommenterat än :( men Pagge bra frågor, år 1993 så var det Wrestlemania IX som var i Caesars Palace. Hoppas ni hade det skoj för Trents
  pengar :)

  SvaraRadera
 3. Trent Alex Riley är aktiv i NXT. Han har en storyline med Kevin Owen. Tittar du inte på NXT? :P

  SvaraRadera
 4. Kul med lite nyheter Trent
  Och kul med det andra också från USA :D

  SvaraRadera
 5. Det var kul så länge Trents pengar räckte. Sen fick vi ju panta burkar.

  Med vänlig hälsning Ade

  SvaraRadera
 6. Tack för nyheterna Trent! och som ja skrev i tidigare klipp WM 9 och de va självklart år 1993 gillar inte galor som är ute

  SvaraRadera
 7. Tack för nyheterna! Riley är bättre som kommentator än brottare, i alla fall utifrån vad som visats på NXT nyligen, tyckte comebacken verkade lite väl lam även om han fick gå in och fejda med Owens på en gång.

  Vad gäller Cesar's Palace så undrar jag om jag inte såg det direkt, antagligen då på länk (På Intelsat 45 grader väst kunde man hitta de flesta PPV:erna okrypterade på början av 1990-talet, på länk till Sky). Klockan ett på natten till den 5 april 1993 gick Wrestlemania 9 därifrån i alla fall enligt mina anteckningar...

  SvaraRadera
 8. Las Vegas?`Det är väl i Texas som alla är större?

  SvaraRadera
 9. WM 9...1993 var det om jag inte minns helt fel.
  lika fint med veckans nyheter :)

  SvaraRadera
 10. Tack för all underhållning! Med vänlig hälsning, Jerry the king

  SvaraRadera
 11. Hunter_Hearst_Helmsley4 maj 2015 12:08

  RIP Verne Gagne

  SvaraRadera
 12. Tack för nyheterna :)

  SvaraRadera
 13. hockeywrstling10 maj 2015 06:21

  Tack för nyheterna.

  SvaraRadera
 14. Är säkert alldeles för sent ute, kollade inte på klippet förrän nu, men det var WMXI som gick på Caesars Palace 1993.

  SvaraRadera