söndag 18 januari 2015

This Weeks WWE Wrestling News RAW Reunion

Bättre sent än aldrig! Efter att ha haft enorma (får oss att osökt tänka på Bruno & Trent) tekniska problem har vi på redaktionen äntligen lyckats publicera veckans nyheter. Mycket på gång är det och ni får också reda på vem som vann "jultävlingen". Dessutom, ny kommentarstävling med ett smått fantastiskt pris så missa inte klippet nedan. Hoooooooooooooooooooo!



14 kommentarer:

  1. Jag tycker att Byron Saxton är en frisk fläkt. Roligt med förändringar.

    SvaraRadera
  2. Måndag! Nyheter! Vinst! Yay!
    Booker.. shucky ducky quack quack blir väldigt snabbt ganska tröttsam att lyssna på då han drar samma kommentarer om och om igen.. det gör visserligen Cole och JBL också, tyckte Booker var lite rolig förr när han körde sin "fave five". Byron är okej. NXT kommentatorerna är det bästa teamet WWE har just nu, en play by play som inte är rostig och tråkig, Reene Young som alltid är härlig att lyssna på och A-RY som gör sin roll som heel bra.

    Tackar för nyheterna som vanligt och tack för den snygga logotypen med mitt namn på, måste nästan sno den :) mailade min adress så hoppas den kom fram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. och på tal om Alberto så kunde man se på ring of honors hemsida att han skulle vara med där också i någon form, snacka om pengagirig snubbe. Stor kontrast mot hans wwe gimmick där han nu var så rik... :P

      Radera
  3. Det är väl alltid bra med lite förändringar, Tack för tidningen som kom i veckan.

    SvaraRadera
  4. på smackdown sida tycker jag att dom är ganska tråkiga kommentatorer. cole och lawler är ju som dom är men han byron saxton, han hade man kunnat skippa. så otroligt tråkig.
    På raw med cole, JBL och booker T så tycker jag att dom är betydligt bättre. särskilt booker. han är bara bäst. hela hans sätt att kommentera tycker jag är roligt att höra.
    Alberto på Lucha underground också? snart kommer han ju med i guiness rekordbok på den wrestler som är med i flest wrestlingsförbund.

    SvaraRadera
  5. Tack för nyheterna! Har aldrig gillat Cole och börjar tröttna på Kingen också faktiskt, JBL är helt ok och tycker Booker T funkande kanon på förra veckans RAW

    SvaraRadera
  6. NEJ! Jag är så trött på Booker T....Jösses


    PS: HURRA FÖR KANE!

    SvaraRadera
  7. Hunter_Hearst_Helmsley19 januari 2015 kl. 06:19

    Bra att det går bra för ADR. Det visar att det går att tjäna fina stålar utan att slita för WWE (om man nu inte vill det).


    SvaraRadera
  8. Hunter_Hearst_Helmsley19 januari 2015 kl. 06:22

    Stoppa Vince från att sitta och skrika kommentatorerna i örat och vi har en bra början. Pensionera Lawler. Han kan göra shower om forna tider för WWEN istället.

    Låt Cole, JBL och Big Show (om det prompt nu måste vara 3) ta hand om RAW.

    Låt Tom Phillips/Saxton, Renee Young och Regal ta hand om Smackdown.

    Ska det vara olika shower så ska det också låta annorlunda

    SvaraRadera
  9. Tack för nyheterna.

    SvaraRadera
  10. Tack för nyheterna :)

    Har för dålig koll på hur de nya kommentatorerna fungera ihop men kan alltid vara kul med lite förändringar. Personligen kan jag tycka att Booker T är lite jobbig att höra på medan Saxton vet jag knappt ens hur han ser ut och ännu mindre hur han låter :)

    SvaraRadera
  11. Tack för klippet!

    Som svar på frågan så är jag glad för att Lawler är borta från Raw, det är det jag brukar se på, och jag tycker inte Lawler varit något vidare se senaste åren. Så får vi se om Booker är något bättre... :-)

    SvaraRadera
  12. Tack för nyheterna!
    Gillar varken Cole eller Lawler så hade helst sett att dom försvann... Tycker mest att dom sitter och upprepar samma fraser vecka efter vecka.

    SvaraRadera
  13. Nu har jag fått priset:) Tack Trent för att du ville skicka den ytligare en gång till! Jag är verkligen glad för det. Det var ett riktigt fint pris! och att det är en autograf med en av de första brottarna jag lärde känna till när jag började titta på wrestling gör att man blir lite extra glad. Du är verkligen värdens bästa TRENT! Tack! Tack! Tack!
    // Kane81

    SvaraRadera