söndag 16 november 2014

This Weeks WWE Wrestling News The Great Khali Out, Grumpy Cat In!

Ladies & Gentleman, Boys & Girls, and those who aren´t sure, Please Do Not Try This at Home once again proudly presents, Veckans Nyheter med allas er egen favorit. Vi går igenom allt det senaste och ni får även veta vad Trent tycker om den senaste tippningen på bloggen! Missa inte nyheterna och för allt i världen, missa inte tippningen till WWE Survivor Series 2014 som kommer att ha rent sensationellt bra priser. Men nog om detta, raskt över till klippet men glöm inte för allt i världen att hjälpa till att sprida wrestlingens gospel genom att dela detta i era sociala medier, tack på förhand!



13 kommentarer:

  1. Tack för dessa underbara nyheter från en underbar man! tror stenhårt på att CM Punk kommer tillbaka nån gång under nästa år. Cena, Punk och Vince och några till ska ju spela in Flintstones under nästa år, då kan de bli frågan om en liten övertalning där kanske när dom ses igen. Saknar verkligen Punk, en bra brottare, bra på micken osv. Och nu när WWE står lite still o trampar på samma ruta. hade de vart gött med lite "nytt" friskt blod. Punk till WWE 2015 kom ihåg vem ni hörde de ifrån :)

    SvaraRadera
  2. Tack för klippet! Ska bli fint att slippa Orton en stund i WWE, och jag skulle inte direkt bli ledsen om Punk kom tillbaka, även om jag tvivlar starkt på det. Han verkar inte vara direkt nöjd med WWE nuförtiden.

    Vi får verkligen hoppas på att "The Authority" avvecklar sig själva i och med Survivor Series nu till helgen, den storylinen har pågått *allt* för länge. Men de körde ju "People Power"-nissen ett par månader för länge, så jag är rädd för att de inte har lärt sig den här gången.

    Vince McMahon har verkligen blivit gammal, han såg verkligen inte ung ut längre när han kom ut på förra veckans Raw, trött verkade han också. Men så börjar han väl närma sig sjuttio år också? Det är ganska kul att gå in på WWE Network och titta på de gamla matcherna från mitten av 1970-talet där en väldigt ung Vince kommenterar...

    SvaraRadera
  3. cm punk rykten igen..nä,han kommer inte dyka upp igen.tror jag.
    tack för nyheterna :)

    SvaraRadera
  4. Tack för nyheterna :)

    Nej, nej, kommer gråta hela natten efter denna dystra nyhet att Great Khali har lämnat WWE NOT :)

    Survior Series ska bli intressant, hoppas WWE vågar kör minst en till Traditionell Survior Series match.

    SvaraRadera
  5. Själv tycker jag att wwe borde ta tillbaka bragging rights då jag tycker den PPV:n var mycket roligare än SS.
    Det var lika bra att Great kali fick lämna wwe. han var inte särskilt bra ändå.
    Hoppas wwe hittar en riktigt bra story line till rey. jag vill gärna se mer av honom. han kanske borde gå med i lucha dragons eller liknande.
    Ja man får ju säga att det var BRA JOBBAT till Bruno på tippningen. det skall nog gå bättre då för mig kanske illa fall än vad det gjorde på den förra.
    Tack för ett utmärkt klipp!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast Bragging Rights är inte så intressant när de inte har delat upp brottarna mellan Raw och SmackDown längre. Då hoppas jag mer på King of the Ring eller någon annan sorts turnering/cup.

      Radera
    2. Jaså jag trodde dom alltid hade kört raw vs smackdown turneringar vid varje bragging rights.
      Ja att köra KOTR vore bra också så länge dom gör en stor grej av det vad jag tycker.

      Radera
  6. Hunter_Hearst_Helmsley18 november 2014 kl. 02:59

    Hogan ska självklart inte brottas. Skulle han möta Cena, Austin osv så ska han förlora och det blir jobbigt om man inte tål några bumps.

    När det gäller Eva Marie så tror jag att hon kommer bli lite mer omtyckt när hon kommer tillbaka...

    SvaraRadera
  7. Gött att nån tog upp Eva Marie hon är ju så fin att de nästan e synd om henne ju

    SvaraRadera
  8. Kanske är det grumpy cat som ska ersätta the authority?

    SvaraRadera
  9. tack för nyheterna.

    SvaraRadera
  10. Har glömt tacka för klippet! Tack för klippet!

    SvaraRadera