torsdag 12 juni 2014

Trent goes to London and RAW+Smackdown!

När WWE tar sina pinaler och vågar sig över till Europa är det många härifrån Sverige som tar chansen att se dem, inte minst Trent. Vad som skiljer Trent från de andra, förutom ett hundratal kilo, är att han oftast går ett steg längre (inte bokstavligen) och inte bara ser WWE, han ser till att träffa en del av WWE Superstars också. I år var det lite extra stort eftersom ikonen, legenden, den omtalade, den odödlige (nej, inte Bruno) Hulk Hogan var med och det är en person som Trent aldrig träffat. Blev det något av det, lyckades Trent än en gång att kliva över lik och små barn för att frottera sig med wrestlingeliten? Jajamensan, det kan ni ger er tusan på att han gjorde, det gör han ju alltid! Följ resan i fyra spännande avsnitt med det första högst upp och så vidare, get it? Här får ni bilder från möten, RAW, SD och en hel del videosnuttar från dessa shower, mycket nöje!






18 kommentarer:

  1. tack så mycket för dessa magnifika klipp :)
    lika pålitlig som brevbäraren,alltid leverans..

    SvaraRadera
  2. tack så mycket för dessa klipp :)
    trent är som brevbäraren..levererar alltid.

    SvaraRadera
  3. Det var ett riktigt bra och intressant reportage denna gång. Såg igenom alla klipp på direkten och mötena med brottarna var riktig intressanta. Det hade ju fakttiskt blivit en riktig intressant resa om du tar med dig kim96 och electrico nästa gång. Mr A.

    SvaraRadera
  4. ett riktigt toppenrepotage om resan trent. den verkade ju lovande den också. det lät ju som en bastrumma när dom dunkade ner på ringen. så trodde jag inte att det skulle låta. jag trodde det skulle låta lite mindre från smällarna.
    Det är väll kul när wwe superstars som triple H och hulk hogan är på det humöret då dom verkligen vill dela med sig till fansen. det är toppen.
    Ett grymt bra klipp trent. det tackar jag för.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och ja det hade varit något speciellt ifall en sådan resa skulle ske mig.

      Radera
  5. Tack för klippen

    SvaraRadera
  6. Tack för fyra fantastiska klipp Trent :) Du ger oss verkligen helt otroligt bra klipp, hoppas på många fler sådana klipp här på bloggen :) Hur uppträdde JBL när han var riktigt otrevlig och i vilken situation var de?

    SvaraRadera
  7. Tack Trent för ett strålande jobb med de fyra klippen :)

    SvaraRadera
  8. Tack Trent! underbart jobbat, Vad kostade allting? om man bara räknar flyget och te.x gå på RAW. hade varit kul och en dröm som går i uppfyllelse att dra över och se allt. Men åter igen tusen tack

    SvaraRadera
  9. Underbar klipp Trent!
    Man kan ju hoppas att man själv får åka på något sådant här, hade varigt grymt skoj och verkligen en dröm som hade gått i uppfyllelse

    SvaraRadera
  10. Tackar. Detta var riktigt roligt att se.

    SvaraRadera
  11. Tack för ett mycket bra klipp! Man önskade att man hade kunnat vara med:) Hoppas att man kan åka på någon sådan resa någon gång! //Kane 81

    SvaraRadera
  12. Tack för att vi fick ta del i din wrestling resa! Riktigt stort att du träffade hogan!
    Med vänlig hälsning, Jerry the king

    SvaraRadera
  13. Kan någon förklara en sak för mig som gjorde mig lite förbryllad, nu när WWE hade sin sena vårstädning bland personalen. Där för övrigt inga namn chockerade precis, men varför va inte CM Punks Namn med? han e ju pensionerad och borde varit med i den utrensningen med tanke på kontraktet går ut o grejer. Kan de va så att Punk och WWE har kommit fram till en lösning eller "glömde" dom bara bort hans namn. hmmm!

    SvaraRadera
  14. Tack för vi får vara med på din resa till London Trent :) Hoppas på fler sådana klipp i framtiden :)

    SvaraRadera
  15. Spännande att se, nu får jag också lust att åka, men det blir nog aldrig av. Jag får väl nöja mig med NWF här i Norge, de är också ganska kul att se på (fast nu var det ett par år sedan sist).

    Var det bara Raw och Smackdown som spelades in, eller var det också Superstars och Main Event? Superstars brukar ju spelas in före Raw går live, och Main Event gå live före Smackdown spelas in (nu gick ju förstås inget live på grund av tidsskillnaden).

    Och NXT-brottarna som var där, förresten, introducerades de som NXT-brottare, eller var de "okända" WWE-brottare? De är ju lite veliga med hur de benämner dem i WWE-programmen, Dallas hade ju sin "debut", fast JBL kommenterar att han har sett honom tidigare (i NXT), och Paige som omnämndes som NXT Women's champion när hon tog WWE-titlen hade ju inte med sig NXT-bältet på Raw, men däremot WWE-bältet på NXT-showen...

    Det av Hogans segment som visades på tv var ju ganska meningslöst, ja. Reklam för WWE Network som ju inte ens går att få tag på (lagligt) i UK/Europa. Det verkade ju som han ville lova att det skulle komma, men inte kunde säga varför. Tycker de kunde använda honom till något annat än vandrande reklampelare...

    SvaraRadera
  16. Hunter_Hearst_Helmsley18 juni 2014 kl. 03:52

    Tack för att vi fick följa med på din resa Trent! Bra jobb med dessa klipp. Smart musikval för Jimmy Hart :)

    SvaraRadera
  17. Detta var väldigt intressant att se, någon gång måste man själv göra en sådan resa.

    SvaraRadera