söndag 1 juni 2014

This Weeks WWE Wrestling News A Giant Wedgie

Efter ännu en tripp ute i wrestlingvärlden där Trent såg till att få in Frank Andersson på bloggen (håll utkik efter reportaget som kommer inom kort) (ni har mycket att se fram emot nu, London, Frankan, resultat från tippning osv) tog sig Trent den tid han inte har till att fixa nyheter åt er. Inga spoilers här utan ni kan i lugn och ro gå in och avnjuta det senaste.



11 kommentarer:

  1. Att välja en ny GM borde inte vara så svårt, finns ju bara en person som är rätt för jobbet! William Regal såklart!!!

    Bra nyheter som alltid Trent!

    SvaraRadera
  2. Jag undrar lite över dom skyltarna som verkar dyka upp lite här och var, Sätter verkligen sådana skyltar upp runt om eller är det någon busig person som gör om bilderna och lägger till texterna. jag själv skulle inte tänka mig att exempel byggarbetare skulle sätta upp sådana skyltar.
    Ny gm för RAW?……hmmm….mycket svårt. rick flair skulle inte passa enligt mig. varför inte hulk hogan? det vore något.

    SvaraRadera
  3. Tack Trent för dom efterlängtade nyheterna, talar nog inte bara för mig själv när jag säger att jag e jätte tacksam för de jobb o slit du o Bruno lägger ner för alla oss WWE missbrukare:P. Som RAW GM hade Flair funkat kanon, annars Regal också eller Paul Heyman kanske.

    SvaraRadera
  4. Tack för nyheterna Trent :) Vad de gäller ny gm för RAW, skulle de vara kul med någon gammal legend som är bra på micken och är lite små elak som har lite en karaktär i stil med typ Vinnie Jones. Men vem de skulle vara så kommer jag inte på just nu.

    SvaraRadera
  5. hockeywrestling2 juni 2014 kl. 07:16

    Tack för nyheterna.

    SvaraRadera
  6. en av veckans höjdpunkter..nyheter med trent :)
    ny gm ? hmm varför inte flair ?

    SvaraRadera
  7. Tack för nyheterna! Jag vill ha någon GM som är galen... Annars kommer det bara bli en i mängden...

    SvaraRadera
  8. Tack för nyheterna och vi ses i Wrestlingpalatset.

    SvaraRadera
  9. Tack för nyheterna! Svårt att välja väja någon som Raw GM. WWE är riktigt bra nu! men det skulle kunna vara intressant att se JBL ( Heel ) som GM, tror inte han skulle göra bort sig .

    //Kane81

    SvaraRadera
  10. Laurinaites vill jag ha tillbaka som gm annars kan de lika gärna ta tillbaka datorn saknar Coles "and I quote" lite.

    GM posten har ju blivit ganska meningslös när authority har tagit över och bestämmer allt i så fall ska GM vara face och försöka hantera authority och brottarna samtidigt det kan bli intressanta förvecklingar och storylines men de jag nämnde tidigare är heels så då går de inte att ha dem i den rollen.

    Kul att ses i lördags och hoppas på ett bra klipp från den galan med Frankan.

    SvaraRadera