söndag 15 juni 2014

This Weeks WWE News Summer Cleaning

Det är dags att göra fint och städa inför sommaren. Trent dammsuger huset och rensar i garaget och WWE låter sig inspireras och rensar bland sina oanvända produkter, eller Superstars kanske det heter i detta fall. Och det är inte bara oanvända Superstars som får sin "Best of luck..." utan även folk som har figurerat på de flesta RAW och Smackdowns under den senaste tiden. Mycket mer serveras också eftersom det har varit ganska händelserikt, och skaderikt under veckan. Dessutom, bloggen har nu haft över 100 000 påhälsningar, nu siktar vi på 200 000, se till att hjälpa oss dit. Och därmed lämnar vi över till ert nyhetsorakel, mannen som alltid har det senaste av det senaste och frotterar sig med de odödliga, Trent!

 

 

7 kommentarer:

  1. Tack för nyheterna :)

    SvaraRadera
  2. Tack för nyheterna! ska bli kul och se undret från Trollhättan igen

    SvaraRadera
  3. Hunter_Hearst_Helmsley16 juni 2014 kl. 04:40

    Drew McIntyre är den enda jag kommer sakna av de som fick kicken

    SvaraRadera
  4. som vanligt ännu ett sjysst klipp :)

    SvaraRadera
  5. Drew... det är surt som fan när dem göra sådant här! surt....

    SvaraRadera
  6. Ruttet beslut av wwe att avskeda Drew McIntyre. Brodus clay var väl oxå hyfsat väntat när hans tid var över i rampljuset.

    SvaraRadera
  7. Tack för klippet.
    Dagens tips. Wrestlingfigurer på Toys r Us i Karlstad för 79.90 annars 249 kr. Mest John Cena, men fanns även Punk, Cody, Orton, Sin Cara, Hunico, Rey och till och med Kelly Kelly. :-)
    Jag slog till och köpte en Punk.

    SvaraRadera