onsdag 2 april 2014

Inför Wrestlemania!

Allas vår Bruno har klippt ihop ett klipp där han tar tempen på Wrestlemania, och sig själv! Det är bara att klicka sig in om man vill förbereda sig på bästa sätt inför lördagens/söndagens stora tippning!


HÄR KLICKAR DU FÖR ATT SE KLIPPET



8 kommentarer:

  1. Spännade analyser! Onekligen svårtippat. Spännade,

    SvaraRadera
  2. Jag vet att jag troligtvis är den ende här som tycker att det är dags för Undertaker att förlora nu. Visst, det är kul med en lång rad med att vara obesegrad. Men matchen blir ju jäkligt tråkig på det sättet att man vet utgången på förhand. När jag ser en match så vill jag åtminstone känna en viss spänning i att jag inte helt säkert vet vem som ska vinna.
    /Perra the madman

    SvaraRadera
  3. Jättebra matchgenomgång. Precis vad jag saknat. Nu blev man riktigt sugen, trots att en del matcher känns ganska klara.

    Gäller att välja rätt i båda Battle Royalarna (och sen beror det ju på volka frågor Bruna trollar fram) om man ska vara med i toppen i tippningen.

    /Big Poppa

    SvaraRadera
  4. Tack för funderingarna, håller nog inte med om alla, men sen är jag väldigt dålig på att tippa! Med vänlig hälsning, Jerry the king

    SvaraRadera
  5. hockeywrestling3 april 2014 kl. 12:03

    Tack för klippet.

    SvaraRadera
  6. Härligt att matchgenomgången är tillbaka, ett stort tack för informationen Bruno :)

    ska bli kul med wrestlemania och tippningen :) sen att jag kommer att tippa som en kratta som vanligt gör inte så mycket :)

    SvaraRadera
  7. Jag håller med om en föregående talare om Undertaker, men jag tror ändå inte att han kommer förlora. WWE vill göra honom till en legend, men jag anser att man borde stoppat vid 20-0 och låtit honom pensionera sig där. Ingen kommer ändå någonsin att slå rekordet.

    Jag håller med om flera av analyserna, men det är en del matcher som är svårtippade. Vi får väl se hur det går, ser fram emot galan. Förhoppningsvis hinner jag se den innan påsk :-)

    SvaraRadera
  8. Tack för klippet, bra info:) Skulle var kul om Sting dök upp efter att undertaker har vunnit sin match för att få till en match till nästa års WM.
    ( önsketänkande )

    // Kane 81

    SvaraRadera