söndag 12 oktober 2014

This Weeks WWE Wrestling News The Return of the Ki... Rock!

En hel helg med wrestling för vår flygande korrespondent Trent men ändå lyckas han på något sätt fånga upp nyheterna och dessutom spela in ett nyhetsklipp för er. Dessutom klämmer han in med några sekvenser från galan på Wrestlingpalatset i Malmö så att ni som inte var där ser till att komma nästa gång. Varsågoda, och var så tacksamma!



10 kommentarer:

  1. Bra jobbat Trent, som vanligt. Kan bara lägga till att svenska folket blev rånade på vad som hade kunnat bli en av årets matcher på Wrestlingpalatset i helgen när dom inte lät dig vara med i Royal Rumblen.
    Med vänlig hälsning Ade

    SvaraRadera
  2. Tack för nyheterna! tror att 40 man Royal Rumble kan funka om dom ger NXT lirare chansen och inte bara har utfyllnadsbrottare. Hogan syns lagom nu o låt de så förbli, vill inte se han gå några matcher. One More Match Undertaker! ja vet de kommer inte bli någon kanon match, men så att han får tackas av ordentligt innan han väljs in i hall of fame, och vem är då inte lämpligare att möta än Sting på WM. Om The Rock kommer tillbaka vill ja se han mot antingen Triple H eller Brock Lesnar

    SvaraRadera
  3. Tack för klippet! Med 40 man blir det lååång match, betyder det att de har svårt att hitta några vettiga vanliga matcher? Kanske det är så, tycker inte de har några bra storylines just nu, tyvärr.

    SvaraRadera
  4. undertaker borde pensionera sig..och bli invald i Hall of fame.
    The rock vs sting kanske ? tror det skulle vara en intressant
    match..annars så kanske Tiple H.

    SvaraRadera
  5. Tack för nyheterna

    SvaraRadera
  6. Tack för nyheterna.

    SvaraRadera
  7. Längtar redan till royal rumble, 40 man kommer bli jättebra! Undertaker mot bray Wyatt vore kanske en bra avslutning för undertaker. The rock mot Rusev vore en kanon ide om Rusev vann! Med vänlig hälsning, Jerry the king

    SvaraRadera
  8. Tack för nyheterna Trent :)

    Härligt att nästan Royal Rumble match ska innehålla 40 man :)

    Tycker nog undertaker kan dra sig tillbaka totalt nu och sedan bli invald i Hall of Fame

    SvaraRadera
  9. Riktigt trevligt nyhetsklipp!

    SvaraRadera
  10. Tack för nyheterna! För mig spelar det ingen roll längre om Undertaker är med på WM eller inte, vart så jävla sur att WWE lät honom förlora! Han kan dok gå sin sista match på WM och sedan pensionera sig, skulle kunna se Undertaker i tag team med Kane som sista match. (Brothers of Destruction) och sen kan väl Kane stoppa ner honom i någon kista eller något liknade:).
    Cena mot Hulk på WM skulle jag faktiskt kunna tänka mig att se bara för att det är de två störst namnen inom Wrestlingen.
    //Kane81

    SvaraRadera