söndag 7 september 2014

This Weeks WWE Wrestling News Let the Hammerfall!

Idag kommer nyheterna från ett helt annat ställe än vad ni är vana vid, men det har sina förklaringar, och förklaras säkerligen i klippet. Men det är inte allt, det kommer att komma så mycket mer i denna blogg så fort våra wrestlingkorrespondenter får lite fart på sig själva. Det har ju varit en hel del resande och galor på sistone och självklart kommer det att komma rapporter från GBGWs gala, med Hacksaw Jim Duggan på besök, SWS Legends 2 gala med både Hacksaw och Frank Andersson och STHLM Wrestlings som gick i helgen med Frank Anderssons match om Stockholmstiteln. Dessutom, som en, eller flera, speciella bonusinlägg kommer det ett avsnitt som vi döpt till The Hacksaw Jim Duggan Experience där Trent drar runt med Hacksaw i Sverige och en intervju med Frank Andersson där Frankan svarar på frågor om WCW-tiden från er läsare/tittare. Det finns alltså en hel del att glädjas över, vi måste bara få lite tid att elda på Bruno och Trent så de gör klart klippen! Men, håll utkik och missa ingenting! Men nu, veckans nyheter!



9 kommentarer:

  1. Tack för nyheterna Trent som vanligt, Är de nån som har problem med WWE network, liksom att de håller på och hackar till i mellan åt? Isf hur får man de att försvinna, de e oerhört störande, och ska de hålla på så hela abonnemangs tiden ut, så va de bortkastade pengar och helt värdelöst. Kan meddela att ja kan kolla på annat stream material och webb sändningar utan problem, utan de e just bara på WWE network de hackar från och till.

    SvaraRadera
    Svar
    1. WWE Network fungerar förvånandsvärt bra hos mig, av och till så får jag "stutters" (dvs. att den fryser i en kvarts sekund), och ibland växlar den ned kvalitet lite, men den tar upp sig igen. Det är sånt man får räkna med med saker som strömmas över Internet.

      Vid ett par ytterst få tillfällen har jag råkat ut för problem med att starta strömmen, men det har oftast löst sig genom att stänga webbsidan och öppna den igen, eller på min PS3, med att starta om PS3:an och starta om appen.

      Förresten har jag gjort ett hack som visar TV-tablån enligt europeisk tid här ifall någon är intresserad.

      Radera
  2. Hurra för Trent.
    Skolka från skolan så att du hinner med allt wrestling relaterat du skall göra.
    Med vänlig hälsning Ade

    SvaraRadera
  3. finfint klipp :)
    ser framemot hacksaw klippet..och frank intervjun..

    SvaraRadera
  4. Tack för nyheterna.

    SvaraRadera
  5. Hunter_Hearst_Helmsley10 september 2014 kl. 04:15

    Hade ingen aning om att herr Dronjak gillade wrestling. Då har man lärt sig något nytt. Tack

    SvaraRadera
  6. Hoppas på ett avslöjande nästa vecka om vem som brottas i kaninkostym...

    SvaraRadera
  7. Tack för härliga/bra nyheter! Och tack för att vi får de trots att du har mycket att göra. Stort plus till dig Trent

    // Kane81

    SvaraRadera
  8. Alltid lika roligt att se dina klipp.

    SvaraRadera