söndag 12 juni 2016

Veckans wrestlingnyheter Brock Lesnar till UFC Juni 2016 del 20

Nu är vi tillbaka med nyheterna igen efter en veckas uppehåll. Den stora nyheten handlar självklart om Brock och UFC men det finns en massa annat också. Dessutom förklarar vi lite mer om tippningarna och ni får se hur Trent blir General Manager för SWS, för en stund!
6 kommentarer:

 1. ännu ett utmärkt nyhetsklipp :)

  SvaraRadera
 2. Tack för nyhetsklippet:) Alltid trevlig att höra på ett klipp från dig Trent :) Tack för ert strålande jobb med bloggen!

  SvaraRadera
 3. SHit alltså! evan bourne till svergie. ok, nu kan man inte hålla sig längre. jag måste nästan satsa på att se någon av dom galorna iallafall.
  spelar nog ingen roll om brock förlorar eller vinner. det kommer nog inte påverka något för honom i wwe.
  Jag tror knappast att goldberg skall brottas igen i wwe pga 2K17. ganska mesig DLC tycker jag.
  kombo slice död?? oj, det var verkligen inget man trodde skulle ske.
  tackar för nyheterna.

  SvaraRadera
 4. Tack för nyheterna, John morrisson hade vart kul o få tillbaka, inte speciellt bra på micken men en underbar brottare. De kan till o med bli så att brock vinner och får mersmak och vill fortsätta i ufc och att dom köper ut han från kontraktet, hoppas inte de naturligtvis, men de e ingen omöjlighet. De gör inget om resultaten från tippningen kommer lite sent, bara inte själva tippnings frågorna gör de.

  SvaraRadera
 5. Tack Trent och synnerligen goda nyheter denna gång :) Brock i UFC blir jävligt intressant. Ingen smekmånad att tilldelas Hunt (rankad 8a men är snarare runt 5-6 om går efter form/kapacitet). Vegas säger runt 60-40 i Hunts favör. Riktigt skön promo när UFC annonserade Brocks återkomst (1 min in): https://www.youtube.com/watch?v=BKbM5v_ovmo

  SvaraRadera