söndag 19 juni 2016

Veckans wrestlingnyheter Angle, Mysterio, Hardy... WWE Bound? Juni 2016 Del 21

Ja, vi vet att det är sent men bättre sent än aldrig (som någon pensionär sa) (vilket skulle kunna vara både Bruno och Trent!). Här är dom i alla fall, purfärska wrestlingnyheter och inga spoilers på MITB, kan ju inte bli bättre i väntan på just MITB!3 kommentarer:

 1. Tack för nyheterna och trevlig resa!ta nu en väl behövlig semester.Va e tanken med att ta in dessa 40 åringar? ska dom satsa på dom eller ska dom bara komma in som mentor till dom yngre. Visst hade de varit kul o se Angle och Hardy och shelton igen. Men dom andra e la inget vidare. Mysterio blev ju utbuad de sista han gjorde i WWE. Men de ska bli kul med denna splitten om dom verkligen satsar på de och håller sig till de. Och dra ner Raw till 1 timme så kanske man orkar se Smackdown också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De ska väl fylla ut programmet, om de ska dela på rostret kan det kanske bli lite tomt om de inte fyller på med folk. Fast iofs är det ju flera som man ser allt för lite idag, så...

   Radera
 2. Du är en bra kämpe du Trent. att springa lopp så är inte det lättaste. ett stort plus till dig.
  Jag har tyckt på sistone att Jerry lagler har varit en del bitter på raw när han var där. jag vet inte om det är så han verkligen är eller om han skall spela heel i kommentatorsfältet. så detta kanske var en riktig "break down" eller vad jag skall säga det. men det återstår ju hur det egentligen var.
  Jag skulle tycka det vore ganska kul att se några återkommande brottare från 2011 och bakåt. det skulle höja intresset en del när det blir brand-split. nästan som att gå bakåt i tiden.

  SvaraRadera