söndag 29 maj 2016

Veckans wrestlingnyheter Blue Ribbon Brand Split! Maj 2016 del 19

Nyheter från wrestlingvärlden presenteras här i två alldeles lagom avsnitt av en alldeles lagom... nja, inget lagom med honom men ändå, varsågoda!

3 kommentarer:

 1. Jag tycker att en brandsplitt är det bästa wwe kunde bestämma sig för att ta tillbaka. jag tror att fejder blir större och att brottarna blir mer emot varandra än tidigare. jag ser mycket positivt.
  jag får önska bruno ett stort lycka till i kina.
  Snyggt nytt john cent-rum föresaten trent. ser lite luftigare ut om jag säger så. snyggt organiserat med foton or merch.
  NXT takeover: the end? hmm, kan ju inte ha med någon story att göra enligt mig. men det vore ändå bra om nit brottarna sattes in en efter en på raw och på smackdown. den nya generationen kommer. hoppas bara att nit inte läggs ner.

  SvaraRadera
 2. Lite irriterande är det med brandsplit, i och med att man måste följa bägge programmen (nu "räcker" det ju med RAW, egentligen). Fast om vi får programmen på WWEN så kanske man kan göra det utan att det tar för mycket tid. Vem vet. Annars kan man ju låta olika brottare köra på de olika kvällarna utan att de måste dela på sig helt. Nåja.

  "The end" borde inte vara slutet på NXT, de har ju utlovat en NXT-gala i samband med Summerslam i augusti i alla fall. Inte nödvändigtvis en Takeover, men biljetter till NXT ingick i Summerslam-travel package som släpptes för inte så länge sedan. Kanske det bara är slutet på namnet "Takeover"? Kanske NXT får egna "PPVs" i brand-split-eran? Det kunde ju vara intressant om varje "brand" får sitt eget PPV var tredje månad istället för var fjärde vecka, då kan ju storylinerna få lite mer tid på att utvecklas.

  Den som lever får se. Tack för att du fortfarande känner att det är värt besväret att presentera nyheter!

  SvaraRadera
 3. Tack för nyheterna. Tror en brand split kommer bli kanon om dom olika brottarna håller sig till sitt brand,så man slipper se cena och reigns på båda showerna te.x. Sen måste dom dra ner tiden på raw till 1 timme typ. För som de e nu så räcker de o se raw så har man fått sin dos av wrestling för den veckan. Sen kommer de väl även bli så att Shane har hand om ett brand o steph de andra så blir de fajt mellan dom som mynnar ut de vanliga tjötat. Nä sköter dom de rätt kan de bli bra, och att lägga ner nxt vore ju fruktansvärt synd

  SvaraRadera