söndag 1 maj 2016

Veckans wrestlingnyheter The Best there is... Maj 2016 Del 15

Efter en kort frånvaro, som förklaras i klippet, är nyheterna tillbaka. Vi hoppas att ni uppskattar det och låter er smaka!
7 kommentarer:

 1. angående han mcgregor från UFC, så tror jag själv inte att WWE skulle vara något. eftersom han vill nog ha "real stuff" istället för något som är bestämt. Men vad vet jag?Jag skulle inte vilja se honom i wwe. han skulle bara inte passa in tycker jag.
  Förstår att tiden är längre vid nyhetsklipp och respekterar det hela. du gör nyheterna mycket bra.
  Känns ju nästan som att tna flyttar ihop med wwe med tanke på alla tna brottare som förökar sig i wwe. samoa joe, austin aries, eric young & aj styles. vem är det här näst? tigre uno eller Abyss?

  SvaraRadera
 2. Ja, jag la märke till att du var borta förra veckan, faktiskt.

  Total Divas har jag sett ett avsnitt av (tror det var första avsnittet), det lockade inte direkt till att se mera.

  Trist med Chyna, synd att det är så mycket missbruk inom sporten. Har börjat komma till 1998 och DX:s storhetstid nu när jag tittar igenom kronologiskt, och början på Chynas stora push. Spännande.

  Hart v Flair - jag var tvungen att se om NXT Takeover-matchen mellan Charlotte och Natalya för Paiges tidigare titel. Med Bret och Ric på utsidan. Deja vu, om och om igen…

  UFC har jag ingen koll på alls, tycker inte om att se på det, så jag har ingen koll alls på folk därifrån.

  Det har kommit in en hel massa nytt folk, både i WWE och NXT nu, alltid spännande med färskt blod…

  Vi satsar på en bra tippning. Men inga spoilers, tack, jag hade tänkt sova i natt och se på galan i morgon kväll istället.

  SvaraRadera
 3. Tack för nyheterna. Tror att conor hade funkat 1 te 2 matcher i nån konstellation mot brock lesnar. Men de kommer ju troligtvis inte funka i längden

  SvaraRadera
 4. inte ufc 190..utan 200 som han blev bortplockad
  från,Conor mcregor alltså.var tydligen erbjuden
  10 miljoner dollar för att möta Nate diaz.

  trist med chyna var en oavsiktlig överdos av
  preparaten du nämnde i klippet. inget "foul play"
  som säger på utrikiska.

  bra klipp och alltid välkommet med nyheter :)

  SvaraRadera
 5. Tack för nyheterna Trent, du gör ett fantastiskt jobb! Faktiskt är ser jag sällan på WWE nu för tiden men nyheterna ser jag alltid! Nej jag tror inte McGregor skulle göra sig bra i WWE. Han är ett stort namn men har en liten kroppsbyggnad. Vilka skulle han matchas mot?

  SvaraRadera
 6. Mm Conor är nog för liten (till växten) för WWE och antagligen för dyr när man inte har kvar PPV att mjölka pengar ur.

  Tack för nyheterna, dom var saknade förra veckan :)

  Måste sedan slänga in ett litet youtube-tips jag blivit besatt av senaste veckan. "Wrestling with wregret" heter programmet. Heroes of Wrestling och Grand Masters of Wrestling är sköna avsnitt. Även top8-listningarna är roliga och intressanta.

  SvaraRadera
 7. Alltid intressant att ta del av nyheterna

  SvaraRadera