söndag 20 september 2015

This Weeks Wrestling News Sink like a Rock!

Det var ett tag sedan det var nyheter, men det kanske inte är så många som märkt det. Hur som helst, vi har, tvingat Trent till att göra ett avsnitt ändå. Så här, without further ado, the News!
11 kommentarer:

 1. Självklart vill vi ha kvar bloggen. Glömmer många gånger och kommentera ska försöka bättra mig på det.

  SvaraRadera
 2. Kollar alltid på era klipp på bloggen aldrig via youtube! Ska också ta mig i kragen och åtminstone skriva en liten kommentar! Hoppas bloggen blir kvar även nästa år! Med vänlig hälsning, Jerry the king

  SvaraRadera
 3. Trevlig nyhetsgenomgång som vanligt. Fast jag skulle gärna vilja höra lite fler nyheter om svenska /nordiska wrestlare också. På så sätt kanske jag blir mer nyfiken på dem och släpar mig iväg på en inhemsk gala någon gång.

  SvaraRadera
 4. Erkänner att jag också är dålig på att kommentera, det blir oftast i samband med tippning. Men jag ska bättra på mig. Skärpning, Norman!

  SvaraRadera
 5. kul att se och bra jobbat the rock räddar sina hundar och grattis att du ska bli pappa igen

  SvaraRadera
 6. alltid bra nyheter :)
  reportaget med earl hebner var bra.

  SvaraRadera
 7. Håller med, trodde ALDRIG att jag skulle tycka New Day skulle bli det bästa med WWE. Ha, minns senaste Royal Rumble. Då spolade jag tillbaka ett par ggr när Big E och Kofi kom in, för jag tyckte det var så jävla befriande att höra publiken ilskt bua ut dem.

  Den som är absolut bäst i New Day är (trodde heller ALDRIG detta) Xavier Woods. Han är ju helt fantastisk med sin trombon. Kollade på RAW precis ... Vilket komiskt geni han är! Kolla på honom vad han gör under matchen!

  SvaraRadera
 8. Kan inte du göra en "Review" av Night of Champions. Skulle vara roligt och höra vad dina åsikter var om matcherna, vem som vann, mest spännande matchen, osv. Du skulle kunna göra det i samma klipp som du berättar resultaten till NOC. (och till de kommande PPV's)

  SvaraRadera
 9. Tack för nyheterna! Håller helt med, Sover vakterna eller, de va ju samma sak nu på Night of Champions, hade han haft en kniv på sig där så hade vakterna aldrig hunnit. New day är riktigt roliga, Seth Rollins är magisk, Kevin Owens gör ett strålande jobb och tro de eller ej. Men jag gillar verkligen den "nya" Kane, hoppas inte dom slarvar med honom igen!

  SvaraRadera
 10. Tack för nyheterna. Första stor galan jag kollar nu på flera månader. Blev positivt överraskad av hur intressanta New Day är som tag team☺ Jag hoppas att ni fortsätter med bloggen och tippningen men bara om ni vill själv och ni ska inte känna er tvingade.

  SvaraRadera
 11. Tack för nyheterna. Första stor galan jag kollar nu på flera månader. Blev positivt överraskad av hur intressanta New Day är som tag team☺ Jag hoppas att ni fortsätter med bloggen och tippningen men bara om ni vill själv och ni ska inte känna er tvingade. PS. Kör alltid tittandet de senaste året via er blogg.

  SvaraRadera