söndag 13 september 2015

My name is Earl... Hebner! Trent meets the worlds greatest referee

Vi här på bloggen fortsätter att plocka fram intressanta reportage och intressanta personligheter till er kära läsare/tittare. Vi skickade ut vår alldeles egna Trent MacGregor för att ta hand om världens mest kända, och bästa, wrestlingdomare, Earl Hebner för att få reda på mer om honom. Tyvärr verkar det vara som om Trent missuppfattat det hela och istället lät han Earl veta mer om Trent! Vi ber om ursäkt för detta och lovar att detta aldrig kommer att upprättas igen (inom den närmaste veckan).8 kommentarer:

 1. Ric Flairs vänstra benskydd13 september 2015 13:36

  Stort att du visade Earl mina hemtrakter. Man ser ju nästan min arbetsplats Björnbodahallen när ni kör förbi Björnbodaskolan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade vi vetat att du jobbade hade vi kommit in och hälsat på!

   Radera
 2. Tack för klippet Trent, Vilka människor du får träffa längst landsvägarna:P Nä men jätte kul att dom kommer till Sverige och framförallt tycker om Sverige. Och får se att de Finns lite Wrestlingfans här också. Även om jag tror att Triple H och gänget skulle komma hit känns som ett långskott

  SvaraRadera
 3. Jäklar va nice , bara att tömma han på frågor hade ju tagit en hel dag eller mer , en Q/A med han hade ju varit underbart o lyssna på :)

  SvaraRadera
 4. Det var en som sa till mig att detta var Trent, men det kan inte stämma, va? Eller?

  http://youtu.be/UoQ5goVpjyM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker att du ska sluta sprida elaka rykten om mig. Slutar du inte kommer jag hem till dig och sätter mig på dig! Så det så ;)

   Radera
 5. Tack för ett bra klipp! Kul att du fick med Earl på bloggen:) //Kane81

  SvaraRadera
 6. Tack för ett härligt klipp trent☺

  SvaraRadera