söndag 12 april 2015

This Weeks WWE Wrestling News I´m not a heel, I´m Irish!

Just innan du skulle gå och lägga dig! Va? Ska det verkligen vara så här? Hur ska du nu kunna sova? Antingen tittar du på nyhetsklippet nedan och efter att ha sett det lär det vara svårt att somna. Eller så låter du bli och så kommer du att ligga och vrida och vända i undran vad som finns med i klippet denna gång. Eller så chansar du och bara tittar på halva klippet! Nja, du skulle nog bara bli än mer förbannad då. Ja, vi kan tyvärr inte rekommendera något, gör som du vill, och god natt, sov gott...om du kan!7 kommentarer:

 1. Det vore fint om great khali kom tillbaka...som heel och får en fejd med en liknande lång brottar (hur många finns det i wwe egentligen idag? big show eller Colin Cassady.)
  jag tycker att saxton gjorde ett gott försök som ensam kommentator. dock var det ju bra att dom skickade jerry lawler till honom.
  Alltså jag hoppas att curtis axel lägger ner sitt "axelmania". han gör ju sig bara pinsam. han påminner mycket om heath slaters stil på raws 1000 avsnitt då han gav sig på legender som han trodde han var för bra för, men fick stryk om och om igen.

  SvaraRadera
 2. sjysst nyhetsklipp :)

  SvaraRadera
 3. hockeywrestling13 april 2015 11:28

  Tack för nyheterna.

  SvaraRadera
 4. Haha, slakta mig som ett lamm? Dem enda lamm du och Bruno har slaktat sitter väl runt midjan? Och apropå Bruno, varför är inte han med? Trodde han lyckats fly från Fat-tanamo Bay :)

  Härligt att du fortfarande åker till SWS. Hoppas min favorit, Big Pappa D, fortfarande rules där nere.

  Börja gärna läsa upp folks kommentarer i inslagen igen.

  Peace-out hömiez.

  //Don Camorra

  SvaraRadera
 5. Tack för klippet (även om jag är lite sen med att se det).

  Khali? Tja, om han har lärt sig brottas så får han gärna komma tillbaka, men jag tvivlar...

  SvaraRadera