söndag 5 april 2015

This Weeks WWE Wrestling News The Final Performance!

Är det verkligen slut, kommer vi inte att få se något mer? Trent ger er svar som vanligt och nej, oroa er inte, det är inte bloggen som diskuteras utan vissa så kallade WWE Superstars. Veckans wrestlingnyheter, ett måste för alla och envar.9 kommentarer:

 1. Tack för dessa underbara påsk nyheter, och grattis till bra tippning. Tror inte de va varken sting eller the undertakers sista match. Utan vi får nog se dom båda mot varandra nästa wm. Tråkigt att aj slutat, men de har säkert med den dåliga lönen och göra, och vissa tycker ju inte att de e värt att slita sönder kroppen för.

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt att AJ slutat. Divasdivisionen tappar på det.

  SvaraRadera
 3. Tack för bra nyheter Trent, dock sämre att AJ slutar :(
  Håller också med om att årets wrestlemania var bra, lite synd att det mesta av showen går när det är ljust ute, lite av effekten försvinner.
  Och nästa Raw kommer vi att se live i London YES !!! YES !!! YES !!!
  Är det några fler här ifrån bloggen som ska dit?

  SvaraRadera
 4. Tjo Trönt och Fulo, härligt att ni fortsätter med bloggen :) Trist att så många lämnat WWE, bland annat min favorit CM, men det kanske gör att nya namn kan etablera sig? Peace hömiez.

  //Don Camorra

  SvaraRadera
 5. Tack för klippet. Håller med om att WrestleMania höll bra kvalitet. Såg det direkt på Network i år, och orkade hålla mig uppe till det var en timme kvar. Det var helt okej, för de två sista matcherna var inte alls lika bra som de första, och dessutom tyckte jag något av det allra bästa var tagmatchen på förgalan.

  Nästa år planerar jag att resa över och se det direkt. Fyller 40 nästa år, så vi får väl säga att det är 40-årskrisen som slår in :-)

  SvaraRadera
 6. Aj var den som hade kanske bäst karaktär av divorna men hon var inte bäst på att brottas. För mig är natalya den som är mest atletisk inom wrestlingen.
  Wrestlemania var mycket bra. matchen mellan wyatt och undertaker var mycket bättre än wm 30 när undertaker mötte brock. Han såg mycket fräschare ut nu och han hade en retrostil på sig. Han såg ju ut som han gjorde under 2003.
  Jag fattar inte vitsen med att ta bort alla förnamn på brottarna. Antonio cesaro blev cesaro, big e langston blev big e, alexander rusev blev rusev och nu blev adrian neville till neville.
  Jag tycker inte att någon wrestlemania blir dålig överlag utan dom alla är bra. det kanske bara är någon match som blir dålig och bara för det tycker inte jag att hela galan blir förstörd.
  Det var extra kul att se the rock under wm 31 och hur han gjorde sitt segment där. riktigt bra. Är det wm 32 kanske? the rock vs triple H?

  SvaraRadera
 7. Tack för nyheterna :)

  SvaraRadera
 8. Vet inte om jag gilla WM, galan var bra men inte resultaten....

  SvaraRadera
 9. hockeywrestling10 april 2015 12:13

  Tack för nyheterna

  SvaraRadera