söndag 2 mars 2014

This Weeks WWE News Net Working?

Som vanligt serveras ni nyheter från WWE och wrestlingens värld här på bloggen och som vanligt är det er trogne, Trent MacGregor som bjuder på ännu ett smörgåsbord med nyheter och trivialiteter. Dessutom har ni som inte lyckades vinna en WWE actionfigur på Elimination Chamber-tipset, och inte kan vänta på Wrestlemania-tipset, chansen att förskaffa er en alldeles egen om ni går in på Tradera och bjuder till lite. Det finns storheter som Brock Lesnar, Hulk Hogan, The Undertaker, Daniel Bryan, Big Show, Rey Mysterio, Batista, Christian, Miz och många fler att lägga vantarna på! Så vad väntar ni på? Nedan hittar ni länken till Tradera och där under hittar ni nyhetsklippet, missa inte något!


HÄR KLICKAR NI FÖR ATT KOMMA TILL TRADERA OCH DE ALLRA BÄSTA WWE-FIGURERNA NÅGONSIN!



14 kommentarer:

  1. Tack för nyheterna

    SvaraRadera
  2. hockeywrestling2 mars 2014 kl. 08:54

    Tack för nyheterna.

    SvaraRadera
  3. Sami Zain måste upp på main roster snart. Jag tror de hade tänk släng in honom i Royal Rumble-matchen, men att hans skada satte stopp för det.

    SvaraRadera
  4. Tack för klippet. Funderade på att se Arrival i helgen, men tiden räckte inte till, med barnens skiddag i Holmenkollen här i Oslo och allt. Kommer du till Holmenkollenfemmilen på lördag, eller är du kanske inte skidintresserad? :)

    Cesaro vill vi se mer av, ja. Förhoppningsvis utan Colter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej tyvärr, ingen Holmenkollen i år. Hade varit kul men var i Oslo nu i helgen och har inte tid. Får bli en annan gång för 5-milen på Holmenkollen är den mest klassiska av dem alla och något man bör uppleva, på plats!

      Radera
    2. Synd, det var helt klart en av de bästa femmilarna på länge. Strålande sol och svensk seger :-)

      Radera
  5. Tack för nyheterna, o trevlig resa:) Snackas för lite WM 30 av visserligen rätt anledning med tanke på vilka matcher som de verkar att bli. Men ja har en fråga till alla härinne. Vilka matcher tror ni att de kommer bli på WM 30? än så länge så är de väl bara två helt säkra matcher, Batista VS Orton och Undertaker VS Brock Lesnar, har dock inte sätt fredagen så vet inte hur de utvecklats mellan Cena VS Wyatt och Bryan VS Triple H men inga roliga matcher detta

    SvaraRadera
  6. tack för det klippet :)

    SvaraRadera
  7. tack för nyheterna!

    SvaraRadera
  8. Grymt bra match mellan Sami Zain och Cesaro!

    SvaraRadera
  9. Vet inte hur wwe ska lyckas få batista vs Orton intressant! Tycker dock att undertaker mot brock kan bli intressant ! Ha det gott Med vänlig hälsning, Jerry the king!

    SvaraRadera
  10. Tack för nyheterna :) Internet Explorer har alltid fungerat jättebra för mig att tippa med :)

    SvaraRadera
  11. Som alltid, tackar för nyheterna!
    Synd du inte kommer på lördag till Malmö!

    SvaraRadera
  12. tack för nyheterna

    SvaraRadera