onsdag 5 mars 2014

20 funderingar del 16

Är det någon som förtjänar spö så är det väl Randy Orton? Eller? Och i så fall, vem bättre att spöa upp honom än...! Ja, vem? Svaret får ni, om ni bemödar er att gå in på nedanstående klipp.


KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL KLIPPET



9 kommentarer:

  1. Fungerar väl inte riktigt i dagens läge men visst tycker jag att Cody skulle kunna få lite mer coachning och pushas uppåt. Men det är många som sitter i samma sits, fast nu gällde det ju Orton/Cody...

    Ett problem som jag ser är om Orton är motiverad nog att gå en fejd mot Cody, typ efter Summerslam eller så. Orton har väl ingen lust att kliva ner från toppen och pusha någon annan. Det är ju märkbar skillnad i en motiverad och en omotiverad Randy, vilket skulle kunna göra mer skada för Cody än tvärtom.

    //werd

    SvaraRadera
  2. Ja det tycker jag

    SvaraRadera
  3. javisst,säger jag.

    SvaraRadera
  4. Jag tycker att WWE slarvade bort Cody Rhodes upplägget genom att avslta story linen alldeles för tidigt. De skulle ha förlorat den där matchen som hela familjen var inblandad i och fortsatt vara "sparkade". Sedan skulle Cody kommit in från publiken och förstört för Sandow när denne cashade in. Men visst ser gärna att han får en riktig fejd med någon storstjärna dock kanske inte just Orton. De kör ju nu med gammalt groll från Evoltion, behöver vi verkligen se samma sak direkt igen med The Legacy?

    SvaraRadera
  5. hockeywrestling6 mars 2014 kl. 08:07

    Tack för klippet.

    SvaraRadera
  6. Nej säger ja, Cody har inte o kommer inte få den statusen, ge Dolphan chansen han e för jävla bra även om dom misshandlar han nu, men de kommer vända innan året e slut :)

    SvaraRadera
  7. Ja gärna låt Cody spöa Randy!!!

    SvaraRadera
  8. Ja, tack. Är inte någon stor Orton-fan, däremot gillar jag Cody.

    SvaraRadera