måndag 6 januari 2014

This Weeks News 2014 Week 1 Garbage News

Det är måndag och är det något alla ni väntar på under måndagar är det Trent och vi har bestämt att inte göra er besvikna, denna måndag! Ett mastigt avsnitt med nyheter serveras och en hel hög med frågor ställs. Det är bara att ta för sig,

 

Varför det inte är någon bild, just nu i alla fall, kan vi inte svara på, kanske Bruno åt upp den! Ah, där dök bilden upp, då har Bruno ätit något annat!

25 kommentarer:

  1. Vilka som kommer försvinna iår så kan jag inte säga emot din lista Trent! Men har läst lite om Mason Ryan, det skrivs att han ska få en plats i The Shield när Roman Reigns lämnar dem för att inte stänga ner The Shield direkt

    Vad jag tycker om att visa matcher med Chris så kan jag inte säga emot alls, han gjorde ultimata matcher! Det hade varigt skoj att få uppleva dem igen

    Bra eller dåligt med Bryan i Wyatt ... Vet inte vad jag ska tycka ! Men själva tanken på att växa ut Wyatt familjen gillar jag

    God fortsättning!

    SvaraRadera
  2. Tycker nog de skulle kunna visa lite av benoit så själv royal rumble 2004 i dag! Tycker det är kanon att bryan gick med i Wyatt family, wrestling året har startat intressant! Med vänlig hälsning, Jerry the king

    SvaraRadera
  3. Bra nyhets klipp som vanligt Trent. Dom jag tror WWE kommer släppa är JTG, Curt Hawking. Kanske Even. Som Filig sa det går stora rykten om att Mason Ryan blir en medlem i The Shield efter att Roman Reigns kanske kommer att lämna The Shield.

    Jag tycker dom ska vissa match av Chris Beniot för om WWE håller han utanför, Så kommer mer fans/ folk att komma ihåg vad han faktiskt gjorde. WWE fick mycket rykten och skit efter hans död men vi får vänta o se.

    Jag tycker det var bättre om Kane blev medlem i The Wyatts, Men det ska bli intressant att så vad som kommer att hända i kväll på old school RAW.

    Från FROLLE =)

    SvaraRadera
  4. Tack för nyheterna Trent. Jag tror att JTG och Curt Hawkings får lämna WWE. Ska bli intressant att se Daniel Bryan i Wyatts

    SvaraRadera
  5. Hunter_Hearst_Helmsley6 januari 2014 kl. 11:56

    Passande musikval för Mason Ryan. Han skulle också kunna vara "Tjuren från Wales".

    Kul för Matt Striker. Hade missat den nyheten. Tack Trent!

    WWE borde aldrig promota Chris Benoit genom en dvd eller HoF men de ska inte sudda ut honom. Hans matcher ska visas. Ska vi klippa om alla filmer för att en skådis gjort något dumt eller ska vi ändra på idrottshistorien för att någon atlet gör något hemskt?

    TNA kommer överleva. De har levt med domedagsrykten sen 2002.

    Varsågod Trent! Du förtjänar all uppskattning :)

    Jag tycker Bryan-goes-Wyatt är bra. Kanske kan det hjälpa honom i hans kamp mot the Authority

    SvaraRadera
  6. Hunter_Hearst_Helmsley6 januari 2014 kl. 11:57

    Och JTG kommer aldrig få sparken för WWE själva har glömt att han är anställd

    SvaraRadera
  7. Tack för nyheterna Trent. Hoppas på nyheter nästa måndag igen.

    SvaraRadera
  8. Tack för nyheterna Trent :)

    Jag tror Yoshi T och Camacho ryker

    TNA överlever nog några år till tror jag. Visserligen skriver AJ styles på för wwe så kanske TNA är nere för räkning.

    Vad de gäller att bryan ska tillhöra Wyatt har jag ingen direkt någon åsikt kring, får de något intressant resultat av det så varför inte.

    Nja, är väl nog tveksam att de ska visa Benoit, möjligen någon Royal rumble eller survior series match i så fall.

    SvaraRadera
  9. Om bryan tror det är Vince sätt att plocka bort han från titlarna nu. För han vill inte ha bryan som mästare. Så kan begraver han i en Wyatt vinkel som det kommer ta lång tid innan han kommer ur. Bryan har inget att vinna på detta bara förlora.
    Tror Vince tog det hårt att Bryan vann superstar of the year. Så han begraver han nu ett tag.

    /PeterJ

    SvaraRadera
  10. Jag tror att Tensai och Brodas Clay snart åker när Vince tröttnat på deras roll inom wwe. Sen får väl Camacho, caurt hawiks ,sin cara eller hunico (den av dem som inte håller) snart gå bara deras kontakt går ut.

    Daniel Bryan hoppas jag snart får köra utan familjen Wyatt

    SvaraRadera
  11. tack för nyheterna Trent :) hoppas verkligen ni fortsätter :) snygg tröja med CM Punk :)

    SvaraRadera
  12. Tack för nyheterna Trent!
    vad gäller vilka som får sparken så får nog Evan bourne och och big ezikel även den ena sin cara som inte är i ringen just nu.
    Jag hoppas de tar upp Mason Ryan från nxt snart skulle vara kul om han joinade the shield när Roman Regins lämnar för att gå solo mot Cm Punk.

    SvaraRadera
  13. God fortsättning! Jag ser klippen på fel dag och i fel ordning, så jag har inte sett ditt första Osloklipp (jag ber om ursäkt för att jag ligger efter med tittandet och kommenterandet och inte fick svarat på din förra fråga om Oslo), men det verkar som du var här lagom som jag var i Sverige en stund :-)

    Sparken... tja, jag vet inte, det är ju så många som inte syns på Raw och Smackdown, de kan de ju sparka nästan hela bunten, men eftersom jag aldrig ser dem så vet jag ju inte vem de är... :-)

    Bryan Wyatt... tja, vad ska man säga? Jag tror det bara är en storyline för att få honom att raka av sig skägget...

    SvaraRadera
  14. sparken. vete det fan..men alla fall. chris benoit matcher ? njaeee..
    låter som en dålig idé men å andra sidan wwe har gjort mycke
    som inte alltid varit i god smak som det heter..eller hur ? den som lever
    får se helt enkelt.
    att bryan anslöt till Wyatt familjen..får se var denna storyline leder.

    SvaraRadera
  15. Visa gärna Benoit matcher. Han gjorde grymma matcher......Men lite synd att han förstörde allt med sitt snesteg........Tatsu kommer nog vara kvar tack vare att han e japan...Annars hade dom gjort sig av med han direkt...Sen finns det många och alla du nämde är ju brottare som kommer stryka med när deras kontrakt går ut.........Tror det finns en chans attr Jeff Hardy kommer tillbaks till WWE det skulle jag älska!!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Snedsteg! Det var ju den största underdrften på länge. Jag skulle kalla det något helt annat! Men visst han var en duktig brottare.
      Tack Trent för klippet

      Radera
  16. Om Bryan i Wyat Family buuu det gillas inte.....

    SvaraRadera
  17. Roligt med lite nyheter. Det blir nog ett spännande år inom WWE tror jag.

    SvaraRadera
  18. Säga vad man vill om slutet för Chris Benoit, men att han var duktig i ringen är det inget snack om och det förtjänar att uppmärksammas. Är inne på samma spår som Hunter_Hearst_Helmsley om att han inte behöver promotas, men det känns fel när WWE mer eller mindre får det att framstå som att han aldrig existerat.

    Tror nog att TNA kommer hålla sig kvar ett tag till för övrigt, då de troligen sparar in en hel del pengar genom att bl.a. lösgöra Hogan från payrollen.

    Läste att Sting tycks ha signat nytt kontrakt där nu också, så då kan man glömma ryktena som cirkulerat ett tag om att han eventuellt är på väg till WWE.

    SvaraRadera
  19. Tack för ett bra klipp. Bryan gick kanske med för att förstöra för The wyatt inifrån istället. De ska självklart visa matcher med benoit han var duktig sen var det han gjorde inte bra men han har ju existerat i WWE och gjort många matcher.

    SvaraRadera
  20. Så var då WWE Network officiellt kungjort. Jag väljer att citera den här delen ur FAQ-sidan. Det verkar ju lovande: "WWE Network is scheduled to launch in the United Kingdom, Canada, Australia, New Zealand, Singapore, Hong Kong and the Nordics by the end of 2014/early 2015."

    SvaraRadera
  21. Underbart att ni kör på! de uppskattas ska ni veta, Ja tror några av dom du nämnde kommer att få lämna, sen kanske Great Khali, R-Truth kanske. Sen kommer nog lirare som Rey Mysterio, Sin cara, Brock Lesnar, även Batista, chris Jericho, RVD inte bli så långvariga i år. Tror att Bryan leker lite infiltratör, han blir ingen bad guy! men de e bra att dom gör något med han nu när de kanske gått lite i baklås för han, när bältet nu mera handlar om Orton, Cena och Lesnar. Underbart klipp också, men varför måste du prata så lågt och sen döna igång världens högsta musik, hoppar ju till varje gång då man måste sätta volymen på max:P

    SvaraRadera
  22. Självklart vill man se gamla matcher av Benoit, Att det slutade i katastrof har ändå inget med själva matcherna att göra.
    Bort med Khali, Cesaro, (ja jag tycker han är tråkig!), Curtis Axel (trååååkig) JTG. Hawkins, Brodus och Tensai.

    SvaraRadera
  23. Tycker väll att alla man knappt kommer ihåg namnen på kan få kicken.
    Bryan i Wyatt? Jag tror att Wyatts kommer dominera RR och bryan Slänger ut dom andra i slutet....

    SvaraRadera
  24. Tror att dom namnen du räkna upp kommer försvinna i år. Klart dom ska visa Benoit matcher. Han var ju en grym brottare.
    Kan bli intressant med Bryan i Wyatt

    SvaraRadera