måndag 19 augusti 2013

THE TRENT SHOW VIII STEPPING OUT WWE

Här kliver det fram ur garderober, här vänds smutsigt byk in och ut, här får ni veta allt ni behöver veta om WWE och wrestling, och lite till. men, vi spoilar inte Summerslam eftersom vi vet att en del inte sett det ännu så spoilerfritt och rent är detta. Däremot har vi en shout out till alla er som lämnade in era tipsrader efter 24.00 igår söndag. Dead line är 24 och har ni inte en väldigt väldigt bra förklaring stryks raden och går in som default, sorry. Men slut med alla tråkigheter, gå in och titta på något roligt istället, The Trent Show!

 

 

20 kommentarer:

  1. Tackar för ett trevligt klipp Trent:) Kollade Randy Orton:s nya film i går. De ska bli spännande att se vad ni tycker om den:) Så hoppas de snart kommer ett klipp där ni recenserar filmen:)

    Håller med om att det ska bli lite skönt att Sheamus blir borta ett tag nu:)



    SvaraRadera
  2. Vad de gäller Titus O, så tycker jag verkligen inte att skulle hålla på något vis som mästare möjligen som Tag-mästare.

    SvaraRadera
  3. Tack för ett underbart klipp. Har varit inne på Tradera o bjudit lite men blev överbjuden hela tiden. Då ses vi både på wrestlingpalatset och i Göteborg dessa två wrestlinghelgerna kan man bara inte missa. Håller med dig om att det har väl ingen betydelse vilken sexuell läggning man har huvudsaken är väl att man är lycklig.

    SvaraRadera
  4. Tack Trent för klippet:)

    SvaraRadera
  5. sjysst klipp :)
    det är bara i usa det är märkvärdigt när
    en idrottsman/kvinna kommer ut.

    SvaraRadera
  6. Hunter_Hearst_Helmsley20 augusti 2013 kl. 12:16

    Tror inte Maria Menounos drar ett skit. En c-kändis (om ens det)

    Dock är hon nog den enda som medverkat på både Wrestlemania och Eurovision (programledare 2006). Världens två främsta spektakel

    SvaraRadera
  7. Strålande klipp Trent!

    /Diselmotorn

    SvaraRadera
  8. Tack Trent! De här med Cena och Bryan förhållande med Bella tvillingarna, är de någon sorts storyline inom WWE för bygga upp wwe som en stor härlig familj eller hur är de?

    SvaraRadera
  9. Sheamus skada tror jag kan bli bra om han återvänder som heel eller åtminstånde som en mer hårdför face och inte så barnvänlig men annars är han väl för populär bland barnen som Cena så de kommer aldrig att vända honom.

    Tråkige sälen Titus tror jag är svårt att få längre än till tag eller möjligtvis US eller IC titlarna. Ny gimmick som monster och mindre som brat kanske kanske.

    SvaraRadera
  10. Möckä bra klipp!
    Blir nog bra för Sheamus att få lite nystart.
    Mer nyheter tack!

    //werd

    SvaraRadera
  11. Känns som att avbrottet enbart kan göra bra för Sheamus och jag hoppas han kommer tillbaka lite mindre barnvänlig. För ett par år sedan gillade jag Sheamus starkt, när han var heel. Nu är han är bland de som jag mest irriterar mig på.
    Underligt att det kan bli så.

    // Ludvig Borga

    SvaraRadera
  12. Trevligt klipp Trent:) Titus kommer aldrig bli någon stor stjärna i WWE enligt mig han har helt enkelt inte pricken över i som t.e.x Cena, CM punk, HHH, Randy Orton, Daniel Bryan och så vidare.

    Vad de gäller Sheamus kan de vara nyttigt för wwe att ha borta honom en tid.

    SvaraRadera
  13. Trent har du inga nya t shirts trant om MR PPV dom du har visat upp i bloggen i bland. som du säljer i SWS och GBG Wrestling?

    SvaraRadera
  14. Tack Trent! Tror inte på titus som något stort däremot tror jag på bray wyatt

    SvaraRadera
  15. Alltid lika trevligt att titta på dina nyhetsklipp. Den här gången har jag och några till äntligen planerat att åka till gbg. Tror inte riktigt på Titus som mästare, däremot hans kumpan Young tror jag skulle funka. Vad tror du? Vilken av alla brottare som inte varit World/wwe champion tror du skulle lyckas bäst?

    SvaraRadera
  16. Gratis Bruno. Tror det är första gången i år du slår mig.
    Men jag slog Trent denna gång det är det viktigaste.

    Bray Wyatt har en riktigt bra gimmick och bra mic skills.
    Men är bedrövlig i ringen. Det håller inte ALLA 3 sakerna måste på plats om det skall funka.
    Har inte sett denna veckan SD ännu. Men Summerslam så försöker kane. Men Bray Wyatt är totalt värdelöst.
    Lika så på RAW dagen efter.

    Båda Main events var riktigt bra.
    Dom som säger att Cena inte har några inring skills titta på denna matchen (eller vs Punk Feb på raw). Men Cena behöver en bra motståndare för att blir bra.
    Para inte ihop Cena med Mark Henry, Ryback eller en gammal Rock för då sänker sig cena till däras tempo och det blir pannkaka av det hela.
    Skicka in med Bryan eller Punk (Zigger, Orton funkar också). Då blir det wresling som den är som bäst.

    /PeterJ

    SvaraRadera
  17. Fel tråd flytta den till rätt

    /PeterJ

    SvaraRadera
  18. CMPunk For the president :)
    Sjusst klipp Träänt

    SvaraRadera