fredag 22 november 2019

WWE Survivor Series 2019 Tippningstråden

O ja, det är tippning igen och inte vilken tippning som helst, det är... fanfar... hurrarop... stående ovationer... det är, jaha, jag förstår, ok, men i alla fall, vad sägs om att tippa WWE Survivor Series istället? Inte kattpiss det heller! Hur som helst, för att ta sig till frågorna klickar ni på länken längst ned i detta inlägg men först kan det vara bra att läsa igenom maestro Brunos små förklaringar om frågorna. Det bör ta cirka 3 dygn så glöm inte att tippa på söndag innan deadline!

Hur fungerar fråga 2 och 8?-        Svara bara med brottare från ETT TEAM. Tror du att RAW kommer att vinna och att Seth Rollins och Randy Orton är de enda som aldrig blir eliminerade kryssa då bara i rutorna för Rollins och Orton.
A)     Om detta är precis så som det sen blir får du 3p för att Rollins var en Survivor, 3p för att Orton var en Survivor, 3p för att McIntyre eliminerades, 3p för att Owens eliminerades, 3p för att Ricochet eliminerades och 2 extra poäng för att du hade helt rätt. Man får alltså 17 poäng för helt rätt.B)     Om det istället var så att Rollins och Owens var de överlevande hade du fått 3p för Rollins, 0p för Owens, 0p för Orton, 3p för McIntyre, 3p för Ricochet och 0 bonuspoäng. Totalt 9 poäng.C)     Om SmackDown vann och Reigns var enda Survivor får du totalt 0 poäng eftersom du bara svarat med RAW-brottare.D)     Om nu Rollins och Orton är rätt och du tippat Rollins, Orton och King Corbin som överlevare får du totalt 0 poäng eftersom du tippat brottare från mer än ett Team.E)      Att kryssa i alla brottare från ett Team ger inte automatiskt full pott. I exemplet ovan där Rollins och Orton var rätt så hade det bara gett 6 poäng eftersom man tippat fel på McIntyre, Owens och Ricochet.F)      Att inte kryssa i någon brottare alls (sista alternativet) ger bara rätt om ingen alls överlever matchen. Inte speciellt troligt, men tillåtet att tippa.
Hur fungerar det med NXT-brottarna på fråga 2, 4, 6, 8, 10 och 12?
-        Det är inte klart än vilka som ställer upp för NXT och det kan vara så att det inte blir klart före galan börjar. Vi har gett er 5 namn som kanske är med, med största trolighet. Om något av dessa ersätts kommer er tippning att gälla ersättaren. Är det flera namn som ersätts blir den som kommer in först den som ersätter det första namnet som inte dyker upp.-        Det kan ju också bli så att någon Raw eller SmackDown-brottare ersätts och då funkar det på samma sätt.Hur ska det kunna bli olika svar på fråga 13 och 14?-        Vi vet att det är en No Holds Barred-match och att diskvalifikationer inte är möjliga. Ändå ger vi er här möjligheten att tippa som ni vill. Matchen skulle ju faktiskt kunna brytas.Kommer fråga 17 & 18 justeras efter WarGames?-        Nej, alla tre namnen kommer att stå kvar oavsett vem som möter Adam Cole.Hur funkar fråga 20, 22 och 24?-        Som sådana här frågor alltid gjort. Det är alltid något svar som är rätt. Ibland kan det vara fler rätta svar, men ni ska bara uppge ett. Den som vinner matchen är ALDRIG den som orsakar förlusten. Man får givetvis tippa hur man vill, men då kan man aldrig få alla rätt.Vad händer om det läggs till ytterligare en Brand Supremacy-match?-        Den kommer då inte att räknas med för att avgöra fråga 25. Fråga 25 gäller bara de 5 matcher som uppges i frågan.Hur gör jag om jag lämnat in en rad och jag ångrar mig?-        Skicka in en rad till och skicka ett mail till Bruno (brunoa@telia.com) och tala om att du vill ändra din rad. Tänk bara på att inte göra ändringar efter Deadline då minuspoängen antagligen äter upp det lilla extra din ändring skulle ge dig.

KLICKA PÅ DENNA TEXT FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGORNA

Lycka till!
 

6 kommentarer:

  1. Fråga 17, Man gör ju smartast i att vänta till att tippa imorgon för då vet man ju vem som vunnit och får 10 gratis poäng eller?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja. Frågan handlar ju inte om vem som vinner matchen på WarGames. Frågan handlar om vem som vinner i matchen Adam Cole vs "vinnaren av Triple Threat-matchen på WarGames". Väntar man till söndag så vet man vem Adam Cole möter, knappast vem som vinner matchen. Oavsett vem av de 3 det blir räknas de alla som om alternativet varit "Utmanaren". Så fråga 17 skulle lika gärna kunna vara "Vinner Adam Cole sin match på Survivor Series". För att få 10 gratispoäng krävs att du väntar tills på måndag, men väntar du tills på måndag kommer din rad inte att räknas.

      Radera
  2. Under nattens SmackDown blev det klart att Rhea Ripley kommer att vara med i NXT's damlag. Om man ska tro att de tjejer som var med henne där även kommer att vara de som är med på Survivor Series som kommer i så fall Candice LaRae, Tegan Nox, Mia Yim och Toni Storm ta de återstående platserna. Det enda som blev klart på SmackDown var att Ripley tar en plats.

    SvaraRadera
  3. Nu är NXT's damlag klart.

    RHEA RIPLEY
    CANDICE LaRAE
    BIANCA BELAIR
    IO SHIRAI
    TONI STORM

    Detta betyder att vi ersätter KAY LEE RAY med BIANCA BELAIR. För alla som på något sätt röstat på KLR på fråga 8, 10 eller 12 kommer det att räknas som att de tippat på Bianca Belair.

    På samma sätt erätter vi DAKOTA KAI med TONI STORM. För alla som på något sätt röstat på Dakota Kai på fråga 8, 10 eller 12 kommer det att räknas som att de tippat på Toni Storm.

    NXT's herrlag kommer inte att uppges förrän på kickoff'en så om man inte vill ha en massa minuspoäng är det ingen större idé att vänta på vilka deltagarna är.

    SvaraRadera
  4. En knapp timma kvar till Deadline. Hur har nu de bästa + Bruno & Trent tippat? Här presenterar vi rader från:
    1. JERRY THE KING – 999 poäng.
    2. ANNA76 – 997 poäng.
    3. SKARPEN – 986 poäng.
    4. ZAPPADUDE81 – 985 poäng.
    5. HFRIBERG – 984 poäng.
    14. BRUNO – 955 poäng.
    23. TRENT – 897 poäng.

    FRÅGA 1: Alla har svarat SMACKDOWN, utom Jerry, HF & Bruno som svarat NXT, och Trent som svarat RAW.
    FRÅGA 2: Alla har svarat CIAMPA & BALOR, utom Anna som svarat REIGNS & BRAUN, och Skarpen som svarat REIGNS & ALI, och Zappa som svarat REIGNS, och Trent som svarat ROLLINS & OWENS.
    FRÅGA 3: Alla har svarat RICOCHET, utom Skarpen, HF & Bruno som svarat OWENS.
    FRÅGA 4: Alla har svarat DIJAKOVIC, utom Anna & HF som svarat LEE, och Bruno som svarat RIDDLE.
    FRÅGA 5: Alla har svarat CORBIN, utom Anna, Zappa & Trent som svarat SHORTY G, och Jerry som svarat STROWMAN.
    FRÅGA 6: Alla har svarat REIGNS, utom HF som svarat CIAMPA, och Trent som svarat OWENS.
    FRÅGA 7: Alla har svarat RAW, utom Jerry & Trent som svarat SMACKDOWN, och Bruno som svarat NXT.
    FRÅGA 8: Alla har svarat CHARLOTTE, utom Jerry som svarat SASHA, och Zappa som svarat CHARLOTTE & ASUKA, och HF som svarat CHARLOTTE, NATALYA & ASUKA, och Bruno som svarat RHEA & TONI, och Trent som svarat SASHA, CARMELLA & NIKKI.
    FRÅGA 9: Alla har svarat SARAH, utom HF som svarat KAIRI, och Bruno som svarat NATALYA.
    FRÅGA 10: Alla har svarat TONI, utom Anna & Skarpen som svarat CANDICE, och Bruno & Trent som svarat BIANCA.
    FRÅGA 11: Alla har svarat DANA, utom Jerry som svarat CARMELLA, och Bruno som svarat NIKKI.
    FRÅGA 12: Alla har svarat CHARLOTTE, utom Jerry som svarat SASHA, och Skarpen som svarat ASUKA, och HF som svarat RHEA.
    FRÅGA 13: Alla har svarat LESNAR.
    FRÅGA 14: Alla har svarat LESNAR.
    FRÅGA 15: Alla har svarat WYATT.
    FRÅGA 16: Alla har svarat WYATT.
    FRÅGA 17: Alla har svarat COLE.
    FRÅGA 18: Alla har svarat COLE.
    FRÅGA 19: Alla har svarat STYLES, utom Zappa som svarat STRONG, och HF som svarat NAKAMURA.
    FRÅGA 20: Alla har svarat NAKAMURA, utom Skarpen som svarat STRONG, och HF som svarat STYLES.
    FRÅGA 21: Alla har svarat SHAYNA, utom Anna & Trent som svarat BECKY.
    FRÅGA 22: Alla har svarat BAYLEY, utom Skarpen & HF som svarat BECKY.
    FRÅGA 23: Alla har svarat VIKING RAIDERS, utom Jerry, Zappa & Trent som svarat UNDISPUTED ERA.
    FRÅGA 24: Alla har svarat NEW DAY, utom Jerry som svarat VIKING RAIDERS.
    FRÅGA 25: Alla har svarat NXT, utom Anna, Skarpen & Trent som svarat RAW.

    SvaraRadera
  5. NXT's herrar presenterades just nu av Shawn Michaels.

    DAMIEN PRIEST
    MATT RIDDLE
    KEITH LEE
    TOMMASO CIAMPA
    WALTER

    Det här betyder att vi ersätter DOMINIK DIJAKOVIC med DAMIEN PRIEST.
    Och vi ersätter FINN BÁLOR med WALTER.

    Har man tippat på DIJAKOVIC eller BÁLOR på fråga 2, 4 eller 6 så räknas det som att man tippat PRIEST (för Dijakovic) respektive WALTER (för Bálor).

    Kan tycka att det var lite tråkigt då jag själv satt och hoppades på att få se John Morrison igen.

    SvaraRadera