söndag 26 januari 2014

THIS WEEKS NEWS WWE VS MISTICO, NO ROYAL RUMBLE SPOILERS!

Deadline is upon us och nu tar vi inte emot flera tippningar för Royal Rumble. Däremot delar vi ut en hel hög med nyheter i klippet nedan, som tröst! Är det så att du missade tippningen, misströsta inte, du får default-poängen som säkerligen är betydligt högre än vad en del skrapar ihop och så kan du alltid vara med i nästa tippning för att visa vem som är Kung! Glöm dock inte att registrera dig. Men nu, över till nyheterna, som är garanterat ROYAL RUMBLE spoilerfria. Det är bara att klicka på bilden som inte är en bild när detta läggs upp, men något är det så det går inte att missa, go ahead, make our day!



14 kommentarer:

  1. bra nyheter och en del intressanta. Jag kan inte fatta det att Mistico fick lämna wwe. då blir ju det så att Kalisto (samuraj del sol) i NXT nu kommer säkerligen att bli en ny sin cara.
    Jag håller med sin cara att han borde få rätt att bestämma att hans egna karaktär inte skall fortsätta i wwe. riktigt Trist att han fick gå. tyckte han var helt grym.

    SvaraRadera
  2. spännande att intresset kommit tillbaka såhär i Rumble tider :) Och att man hittat tillbaka hit. :D

    SvaraRadera
  3. Tack Trent för nyheterna, de ska bli intressant att se vilka som gör upp i Elimination Chamber, ja har ju några kandidater. Men de tar vi nån annan gång.

    SvaraRadera
  4. bra nyheter som vanligt..tror sting kommer dyka upp på
    wrestlemania.

    SvaraRadera
  5. Tack för nyheterna Trent

    SvaraRadera
  6. Ett stort tack för nyheterna. Tycker som du Trent att Cody Rhodes är riktigt bra, tycker förövrigt att The JBL and Cole Show är kul att se på! //Kane81

    SvaraRadera
  7. Tack för nyheterna Trent. jag kollar alltid på JBL and Cole show

    SvaraRadera
  8. Tack för nyheterna Trent!

    Något jag saknade i ert före Royal Rumble klipp är era analyser varför och hur ni tippar matcherna på galan. Skulle gärna se att ni gjorde det som ett videoklipp (menar då ett klipp på max 5 minuter). Men tycker ni då skulle lägga ut klippet efter deadline, detta på grund av att folk inte skulle kunna få hjälp med sin tippning av de möjliga ledtrådar ni ger dem. Tycker också era tippningsrader ska bli publicerade först efter deadline.

    Annars tycker jag er nya tippningsform är riktigt bra:) Ni får 9 Daniel Bryan skägg av 10 möjliga :)

    SvaraRadera
  9. Trent, vad ska du göra med alla dina t-shirts nu när du snart är nere i storlek Small?!
    /Big Poppa Pump

    SvaraRadera
  10. Hunter_Hearst_Helmsley28 januari 2014 kl. 12:31

    Det är inte lätt för en brottare när denne ryktas vara på g till ett förbund. Denne kan naturligtvis inte bekräfta (om det är sant) eftersom förbundet vill presentera denna nyhet själv. Att förneka att det är sant (oavsett om det är det eller inte) har bara motsatt effekt.

    Men jag måste säga att jag roas av alla puckon som skriver till Hogan, Angle, MVP osv. och frågar om de ska till WWE eller TNA. Herregud, om det stämmer, tror de som frågar då på allvar att den nyheten kommer släppas via twitter!?

    SvaraRadera
  11. Tack för nyheterna! Lika bra som alltid :)

    SvaraRadera
  12. Tack för nyheterna Trent. Jag ser alltid på JBL och cole show med Renee Young riktigt roligt. Vad tycker du om Bad News Barret gimmicken?

    SvaraRadera
  13. Duktig Trent! Inga tishor kommer passa sen... Sälja som varmluft ballonger? (Höhöhö...ugh, förlåt x) )

    Mistico kan äta grus. Han var tyvärr en besvikelse ganska snart i sin stint.
    tackar för newzen!

    //werd

    SvaraRadera