lördag 20 november 2021

WWE Survivor Series 2021 Tippningstråden

Det är dags för årets sista gala och årets sista tippning, WWE Survivor Series! För er som kämpat hela året, ge inte upp nu, oavsett var du ligger i tabellen, gör som Bruno och Trent, lämna in era rader även om ni ligger ohjälpligt långt borta från totalsegern, som Bruno och Trent! 

Det blir ingen tippning i december eftersom WWE av någon outgrundlig anledning tagit bort TLC (kan vara Covid, brist på idéer, brist på brottare, någon som tänkt, någon som inte tänkt eller annat)(vi har ingen aning, kolla med Sebbe, han brukar ha koll!)(not really!). Nåja, nu kör vi, ni vet vad som ska göras.

KLICKA PÅ DENNA TEXT FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGORNA 



2 kommentarer:

  1. Här kommer raderna från TOP10 och BRUNO & TRENT.
    1. MIKAEL – 956 poäng
    2. SETHOLLIE – 948 poäng
    3. AXE HANDLE – 927 poäng
    4. HFRIBERG – 913 poäng
    5. RICKARD – 910 poäng
    6. PUFFSITH – 909 poäng
    7. LUDVIG NILSSON – 909 poäng
    8. PULVERIZER – 907 poäng
    9. TÖRNEN – 900 poäng
    10. TRIPPAN – 883 poäng
    19. TRENT – 847 poäng
    22. BRUNO – 840 poäng

    Fråga 1 – Alla tror på Team SD, utom Rickard & Trippan som tror på Team RAW.
    Fråga 2 – Alla tror på DREW McINTYRE & KING WOODS, utom Mikael, Axe & Ludvig som tror på DREW McINTYRE, och HF som tror på DREW McINTYRE & SHEAMUS, och Törnen som tror på DREW McINTYRE, SHEAMUS & HAPPY CORBIN, och Trippan som tror på BOBBY LASHLEY & SETH ROLLINS. RICKARD har lämnat in ett otillåtet svar på frågan.
    Fråga 3 – Alla tror på FINN BÁLOR, utom SethO, Axe, Rickard & Puff som tror på AUSTIN THEORY, och HF, Törnen & Trippan som tror på KEVIN OWENS.
    Fråga 4 – Alla tror på HAPPY CORBIN, utom Rickard, Puff, Törnen & Trent som tror på JEFF HARDY, och Axe, Trippan & Bruno som tror på SHEAMUS.
    Fråga 5 – Alla tror på DREW McINTYRE, utom Rickard, Törnen, Trippan, Trent & Bruno som tror på BOBBY LASHLEY.
    Fråga 6 – Alla tror på Team RAW, utom Rickard, Törnen & Trippan som tror på Team SD.
    Fråga 7 – Alla tror på LIV MORGAN & BIANCA BELAIR, utom Rickard, Törnen & Trippan som tror på SASHA BANKS, och Axe som tror på BIANCA BELAIR, och Puff som tror på QUEEN ZELINA & BIANCA BELAIR, och Ludvig som tror på LIV MORGAN.
    Fråga 8 – Alla tror på CARMELLA, utom Rickard & Törnen som tror på QUEEN ZELINA, och Puff som tror på RHEA RIPLEY.
    Fråga 9 – Alla tror på NATALYA, utom Rickard, Puff & Trent som tror på TONI STORM, och Törnen & Bruno som tror på SHOTZI.
    Fråga 10 – Alla tror på BIANCA BELAIR, utom Rickard & Trippan som tror på SHAYNA BASZLER, och Trent som tror på SASHA BANKS.
    Fråga 11 – Alla tror på ROMAN REIGNS, utom SethO som tror på INGEN, och Trent som tror på BIG E.
    Fråga 12 – Alla tror på BECKY LYNCH, utom Mikael, Axe & Trippan som tror på INGEN, och Törnen & Bruno som tror på CHARLOTTE FLAIR.
    Fråga 13 – Alla tror på DAMIAN PRIEST.
    Fråga 14 – Alla tror på RK-BRO, utom Rickard & Ludvig som tror på THE USOS.
    Fråga 15 – Alla tror att RANDY pinnar JIMMY, utom Axe & Bruno som tror att RIDDLE pinnar JEY, och HF & Trippan som tror att RANDY pinnar JEY, och Rickard & Ludvig som tror att JEY pinnar RIDDLE, och Puff som tror att RIDDLE pinnar JIMMY.
    Fråga 16 – Alla tror på OMOS, utom Törnen, Trippan & Trent som tror på AJ STYLES, och Mikael & Puff som tror på RICOCHET, och HF som tror på NÅGON ANNAN.
    Fråga 17 – Alla tror på OMOS, utom SethO, Axe & Bruno som tror på AJ STYLES, och HF som tror på APOLLO CREWS, och Rickard som tror på JINDER MAHAL, och Ludvig som tror på CESARO.
    Fråga 18 – Alla tror på DREW McINTYRE, utom Ludvig som tror på JINDER MAHAL.
    Fråga 19 – Alla tror på DREW GULAK, utom Mikael & Axe som tror på SHANKY, och SethO & Rickard som tror på R-TRUTH, och HF som tror på CHAD GABLE, och Bruno som tror på ANGEL.
    Fråga 20 – Alla tror på OMOS.
    Fråga 21 – Alla tror på Team RAW, utom HF & Törnen som tror på Team SD, och Mikael som tror på OAVGJORT.

    Vid Deadline hade Pulverizer ännu inte lämnat in någon rad.

    SvaraRadera
  2. Vilken skit tippning! Att man ska, falla på målsnöret

    SvaraRadera