söndag 15 juli 2018

Veckans Wrestlingnyheter Lesnar, Vader, Big Cass, skador och annat

Ladda upp inför WWE Extreme Rules på bästa sätt med lite nyheter och annat som hänt i wrestlingvärlden den senaste månaden. Den största nyheten, som vi inte hann få med eftersom den slog ned idag, den om att Hulk Hogan nu är tillbaka i WWE Hall of Fame tar vi och diskuterar nästa gång. Men, gräv ned er i detta innan nattens gala, sprid det genom att dela och berätta för er vänner som fått lida en hel månad med en sport som är mer uppgjord än wrestling och har skådespelare som är betydligt sämre, äntligen lite redig sport!6 kommentarer:

 1. Tack för världens bästa nyheter! Jag har fixat WWE Network på en box. Och jag vet att de finns Massa att titta på som man kan välja själv. Men just själva kanalen, får jag säga e riktigt värdelös. Jag hade den på i typ en hel dag. Och de va samma hela tiden. först Hardy Boyz "Woken" deras dokumentär. Sen en liten snutt om Jeff Jarrett, sen matchen på WM mellan Asuka och Charlotte. Sen Table for 3, sen började de om igen, så höll de på hela dagen. Men som sagt vet att man kan välja själv. fast på den kanalen kan man de inte.
  Såg UFC matchen, och när Brockan kaxade upp sig o grejer, man förstår att han har Heyman i WWE för när han pratar så låter han som en skolgrabb, så svårt att ta han på allvar.
  Men vi får se han i en sista match på Summerslam mot tyvärr blir de nog Reigns som tar bältet.
  Sen får vi nog i se Brock i WWE mer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, linjärkanalen är inte mycket att ha, mer än vid live-PPV'er. Jag håller mig till VoD-arkivet.

   Radera
 2. Apropå skador, nån som vet när Dean Ambrose kommer tillbaka?
  Den karaktären tycker jag saknas just nu

  SvaraRadera
 3. Tack för nyheterna! Kul att få dom igen:)
  // Kane81

  SvaraRadera
 4. Ett aningen försenat tack för nyheterna. Var på semester med trögt internet under Extreme Rules och har helt glömt titta på klippet förrän nu, lagom till Summerslam... :-)

  SvaraRadera