söndag 11 februari 2018

Veckans Wrestlingnyheter Gammalt, nytt och blandat Februari 2018 del 1

Det är äntligen dags för veckans wrestlingnyheter igen, stort grattis till alla er som sluppit denna installation i dryga två månader! Som vanligt är det fullt med nyheter, rykten och heta situationer. Vi kan redan nu dementera en av dom, det kommande handgemänget mellan Booker T och Corey Graves som det prats om är ett work av Corey och Booker! Där ser man!



12 kommentarer:

  1. Tack för nyheterna! älskar dig Trent!
    Och va var detta för frågor Bruno skickade
    Har ni träffat Ric Flair? han som alltid e folkskygg
    Och ni åt visst upp min hund :)

    SvaraRadera
  2. Tack för nyheterna Trent, tummen upp för dem. Riktigt intressanta nyheter som vanligt :)

    SvaraRadera
  3. Hej igen Bruno och Trent. Kommer ni publicera rätt svar på mailfrågorna här på bloggen? Eller om de skickas ut via mail?

    Är riktigt spänd på vem ni inte har träffat men har två möjliga kandidater kvar nu som de kan vara efter jag gissat fel :)

    SvaraRadera
  4. Tackar för nyheterna! Du vet möjligtvis inte om WWE planerar att återvända till Sverige i år?

    SvaraRadera
  5. Tack som fan för nyheterna :) det e höjdpunkten på dagen när man ser att ni har lagt upp nyheter på bloggen

    SvaraRadera
  6. Fungerar bra med tippningen via formulär. Det blir enklare att tippa då man kan enklare tippa via platta/mobil också. Går snabbare också. Men hur kunde man få fel på frågan om att ni var tjocka? Det måste ju vara något fel på rättningsprogrammet.

    Mr A

    SvaraRadera
  7. Håller med om tippningen via formuläret funkar bra och var smidigt. Men Bruno får nog kolla igenom rättningen igen för där blev det nog fel, för svaret tjocka är ju rätt det går ju ej att förneka :-P

    SvaraRadera
  8. Håller med de ovan, tippningen via formuläret är både bra och smidigt.

    SvaraRadera
  9. Röstar på en fortsättning av tippning med formulär. Enklare, tydligen vad man ska svara och sen smidigt.

    Sen hoppas jag ju på en liten video inför tippning med Bruno eller Trent som berättar lite om galan eller matcherna och sen ger några härliga psykningar till oss före galan de är alltid kul.

    SvaraRadera
  10. Själv tycker jag att Coachman är kass som kommentator. Även om Booker inte heller är bra, så är Coachman är dålig ersättare.

    SvaraRadera
  11. bra nyheter som vanligt ha lite frågor va är ryback Ted DiBiase och big show ? kommer CM Punk någonsin tillbaka eller va gör han nu för tiden kommer Sting tillbaka eller orkar han inte brottas längre ?

    SvaraRadera
  12. Lika sent ute med att se på nyheterna som vanligt, men jag uppskattar dem lika så fullt för det! Med heltidsjobb och familj är det inte alltid så lätt att följa med på vad som händer bakom kulisserna och då är det ovärdeligt med en sammanfattning!

    SvaraRadera