söndag 16 juli 2017

Veckans Wrestlingnyheter The Rock vs The Trump? Juli 2017

Än en gång kommer vi till er för att rädda upp tristessen under er semester, eller om ni nu skulle jobba. Purfärska, och några lite mer lagrade, nyheter från wrestlingvärlden!5 kommentarer:

 1. Tack för nyheterna! Det är alldeles för många galor, plus att varje avsnitt av Raw är för långt. Allt som oftast nu för tiden så undrar man hur WWE tänker

  SvaraRadera
 2. Tack för nyheterna! Jag har samma tanke som dig Trent, det är nog inte kul att gå och betala ppv då man bara får se heels vinna, sen tycker jag att det inte är så roligt att se samma brottare slåss om mästarbältet för tredje gången på raken! Jag tycker dok Raw har ryckt upp sig. :) // Kane81

  SvaraRadera
 3. Heels är de bästa! :)

  SvaraRadera
 4. Det här med scen-utseendet att dom kör samma tråkiga stil har dom ju gjort väldigt länge. Tror åtminstone 2 år. Det är väldigt tråkigt att dom gör så samt med fyrverkerierna. Att dom tar bort dom. Går det så dåligt för WWE med ekonomin??
  Oj The rock som president hade verkligen varit något. Nog den roligaste presidenten genom tiderna. Däremot vet man ju inte hur hade hade skött jobbet.
  Snart kan man ju undra om smackdown finns kvar om dom bara blir av med mer och mer större namn.
  Tack för nyheterna!

  SvaraRadera