söndag 21 maj 2017

Veckans Wrestlingnyheter WWE i Stockholm, blir det mer? Maj 2017

Än är det inte för sent att tippa WWE BACKLASH så gå genast till posten under denna på bloggen och var med. Sedan när du är klar, se till att kolla in nyheterna från wrestlingvärlden, garanterat spoilerfria från BACKLASH, med lite som hänt, ska hända och en del om WWEs besök i Sverige och Danmark.








6 kommentarer:

  1. Vansinnigt att du tvingades riva sönder dina konstverk!

    SvaraRadera
  2. Tack för nyheterna!Vet inte hur man ska göra för att få svenska Tv bolag att börja sända Wrestling igen. För ett tag sen så skrev jag till Tv4 och MTG och frågade om dom kunde börja sända igen. Och då fick jag till svar att intresset är för lågt och om efterfrågan skulle öka så skulle dom kunna se över möjligheterna. Jag tycker att när ni va på Eurosport så va de kanon bra, något man såg fram emot. Så något sådant skulle väl kanske bli aktuellt igen, om dom får se att intresset är högt nog. Drömmen hade ju mest av allt varit ett studio program och eftersända matcher och stora galor ala Bruno och Hoa Hoa på 90-talet igen. Men de blir svårt o få igenom

    SvaraRadera
  3. Spännande med TV ryktet. Kanske TV3 HD Sport? De lär väl fylla ut med något.

    /Mr A

    SvaraRadera
  4. Såg dig i Stockholm Trent! Dock tyckte jag inte se Bruno, fastna han i baren eller?
    Riktigt härlig gala för övrigt, barndomsdröm som förverkligades

    SvaraRadera
  5. Tack för nyheterna! WWELive Stockholm var värkligen kul, mitt livs bästa wretling ögonblick:). Fina skyltar du hade Trent!

    // Kane81

    SvaraRadera
  6. Det går ju inte på TV längre, men WWE publicerar Raw (nedkortat till 1,5 timme) och SD på YouTube. De dyker upp dagen efter, oftast runt klockan 21 svensk tid.

    De har en spellista, men den uppdaterar inte lika fort, så oftast måste man söka på avsnittsnamnet (och välja WWE:s version, det finns många pirater).

    SvaraRadera