söndag 8 januari 2017

Veckans Wrestlingnyheter Vilka kommer tillbaka till WWE Avsnitt 1 2017

Nytt år, nya utsikter, nya möjligheter, nya nyheter. Följ Sveriges i särklass största och bästa wrestlingblogg och håll dig ajour med allt inför WWEs första besök i Sverige.



11 kommentarer:

  1. Det är alltid trevligt med tävlingar här på bloggen

    SvaraRadera
  2. Grymt snygga skyltar. Jag vet inte vad jag ska gör för skylt. Skit dålig på att rita. Men om det blir något, så blir det väl något med AJ Styles eller Becky Lynch.

    SvaraRadera
  3. tack för nyheterna :)

    SvaraRadera
  4. Tusen tack för nyheterna o go fortsättning! Jag vill gärna ha några tävlingar nån gång ibland, gillar bland annat den tävlingen ni kör varje Januari när man skulle svara ja eller nej på frågor om året som har gått. Behöver ju inte vara priser inblandat hela tiden. Utan de e tävlingen/tippningen i sig som är de roliga

    SvaraRadera
  5. stort tack för intressanta nyheter :) tävlingar är alltid kul men för mig behöver de inte vara några priser i potten. Hoppas ni också även kör i år med frågor om hur vi tror året kommer att vara med ja och nej.

    SvaraRadera
  6. Tack för nyheterna! Kul med tävlingar :)
    // Kane81

    SvaraRadera
  7. Hörde att Angel ska väljas in i Hall of fame nu också, så ser ju faktiskt ut att bli en återkomst i WWE. En till avdankad gamling som tar plats från yngre lovande brottare, Jippie! Nåväl, då Angel var en av favoriterna förr i tiden får man väl försöka se det från den ljusa sidan.
    Klart man vill ha tävlingar! Sen tycker jag inte att det alltid behöver vara priser med. Väldigt roligt att hitta svenskar som gillar wrestling för övrigt. Keep up the good work!

    SvaraRadera
  8. Tävlingar är alltid roligt, och prestige är viktigare än pris (även om det alltid är roligt att få hem ett nytt pris till samlingen)

    /BigPoppa

    SvaraRadera
  9. Tävlingar gillar vi starkt

    /Ludvig Borga

    SvaraRadera
  10. Tack för nyheterna! Tävlingar är kul, men för min del är inte priser lika viktigt.

    SvaraRadera