söndag 16 oktober 2016

Veckans Wrestlingnyheter Thats the Spirit Oktober 2016 Del 29

Sicken tur ni har! Någon tog sig tid att spela in ett klipp med nyheter åt er. Och som tack för det får säkert denna någon allas er uppskattning i form av guld och gröna skogar, eller åtminstone en kommentar eller två! Många intressanta saker om WWE Network diskuteras, samt en ny merchlista som inte går av för hackor. Vassegoda!5 kommentarer:

 1. Tack för nyheterna. Hoppas inte de va du Trent som gav Matt röka, de kan bli stökigt om polisen börjar nysta i de o rökat leder till Sverige. Fan att dom inte kan hålla sig rena, antingen e de tabletter,mjöl i näsan eller röka.Ja vill ha network de va kanon men de hackade sönder för mig o buffrade som fan, så tyckte inte de va värt pengarna

  SvaraRadera
 2. Tack för nyheterna Trent :)

  SvaraRadera
 3. Trevligt med nyheter, stort tack! // Kane81

  SvaraRadera
 4. Tack för nyheterna. Vad var det som hände med TNA, egentligen, finns de fortfarande och äger WWE deras gamla matcher? Och namnet? Hmm. Märkligt.

  Det jag vill ha på Network för oss icke-amerikaner är Raw och SmackDown dagen efter, så att jag slipper ladda ned på andra platser. Får jag det blir jag väldigt nöjd :)

  SvaraRadera